212 proiecte inscrise la editia a IX-a Romanian PR Award

Editia a IX-a a competitiei Romanian PR Award a inregistrat 212 proiecte inscrise la cele 24 de categorii de concurs, informeaza un comunicat emis de organizatori. Numarul inscrierilor a crescut cu un procentaj de peste 100% comparativ cu editia anterioara.

Categoriile de concurs care au avut cele mai multe inscrieri au fost: responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate (22), PR pentru Marketing (21), Media Relations (15) si organizatii non-guvernamentale (14).

Categoriile la care aplicantii s-au putut inscrie sunt: comunicare corporatista, comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, PR pentru marketing, comunicare pentru administrarea crizelor, riscurilor si a oportunitatilor, digital PR si social media, comunicare interna, responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate, comunicarea proiectelor de mediu, media relations, public affairs/advocacy/lobby, comunicare financiara, organizatii non-guvernamentale, comunicare in domeniul public, comunicarea produselor si serviciilor financiare, comunicarea produselor si serviciilor medicale, buget -/creativitate +, website/intranet/blog, evenimente, newsletter intern, raport anual, kit de presa, publicatii externe, sponsorship, productii video si Junior PR Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related