GRF+ încheie un parteneriat multianual cu Federația Română de Volei

GRF+ încheie un parteneriat multianual cu Federația Română de Volei
  • GRF+ va reprezenta Federația Română de Volei, fiind vorba de un acord strategic multianual.
  • Agenția se va ocupa de dezvoltarea și intermedierea parteneriatelor comerciale ale FRV.

GRF+ a devenit partenerul strategic al Federației Române de Volei, reprezentând-o pe aceasta în vederea dezvoltării și intermedierii sponsorizărilor comerciale. Acordul este unul multianual, astfel, FRV fiind parte integrantă a portofoliului de marketing sportiv și sponsorizări al agenției.   

„Posibilitatea de a reprezenta Federația Română de Volei ne onorează, fiind o disciplină frumoasă, care merită mult mai multă atenție, dar și un nivel mai ridicat al sponsorizărilor, astfel încât acest sport să continue să crească, nu doar pe plan sportiv, ci și din perspectiva activităților de marketing. Știm cu toții faptul că voleiul este unul dintre puținele sporturi din România care obțin rezultate importante la nivel internațional, dovadă fiind calificarea naționalei feminine de volei la Campionatul European, iar acest fapt ar trebui să atragă susținerea mai multor organizații, dar și a publicului.”, a declarat Victor Voicu, Head of Sports & Sponsorship, GRF+.

„Reclădirea și ridicarea voleiului românesc la rang de sport național reprezintă proiectul de suflet spre care se îndreaptă zi de zi toate gândurile, trăirile, eforturile și năzuințele echipei Federației. Ne bucură să avem alături de noi în acest demers pe partenerii noștri de la GRF+, cărora le este cel puțin tot atât de drag acest sport precum nouă. Dorim să dezvoltăm și să ne bucurăm împreună de o poveste de succes din care să aibă de câștigat sportivii, competițiile naționale, care să aducă tot mai mult public în tribune și astfel acest sport să își găsească un loc special în inimile copiilor.”, a declarat Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei.

Federația Română de Volei – Cu 90 de ani de istorie și performanță, Federația Română de Volei (FRV) este organismul de conducere a voleiului din România. Vârful de lance îl reprezintă cele două echipe naționale puternice (volei feminin și masculin seniori), care au avut o prezență constantă în ultimii 5 ani la toate turneele finale de Campionate Europene, ambele echipe fiind calificate la Campionatul European din 2023. Mai mult, echipele naționale de volei pe plajă înregistrează rezultate remarcabile la turneele finale, clasându-se mereu pe locurile fruntașe la Campionatele Balcanice.

Obiectivul pe care și-l propune Federația Română de Volei este creșterea notorietății echipelor naționale și a campionatelor interne, a vizibilității voleiului în plan național și atragerea copiilor către acest sport, cu scopul organizării de competiții de masă vizând lărgirea bazei de selecție.

Astfel, din lista de discipline sportive prezente în portofoliul echipei de Sports & Sponsorship a GRF+ va face parte și voleiul, pe lângă fotbal, tenis, running și motorsport.

Fondată în 1997 ca parte a grupului local de comunicare BBDO, GRF+ (sub denumirea GraffitiPR) a devenit în 2001 o agenție de comunicare de sine stătătoare, cu un portofoliu propriu de clienți și capabilități multiple de comunicare. Afiliat exclusiv pentru România al rețelei globale Ketchum din 2012, GRF+ dezvoltă campanii de marketing integrate PR-driven, extinzându-și capabilitățile în zona digitală, strategie și servicii de creație, CSR și sustenabilitate, advocacy, public affairs, influencer marketing, evenimente, sports marketing și altele.

Cu o prezență constantă în top 3 jucători de pe piață, echipa GRF+ numără, în 2022, peste 100 de consultanți cu expertiză diversă în domeniile HoReCa, FMCG, oil & gas, auto, banking, pharma, IT&C, GRF+ are ca misiune realizarea campaniilor și dezvoltarea de proiecte cu impact maxim în business și în societate.

Înființată în anul 1931, Federația Română de Volei este membră a Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), membră fondatoare a Federației Internaționale de Volei (FIVB) și afiliată Confederației Europene de Volei (CEV). FRV are mai mult de 180 de cluburi afiliate cu peste 1000 de sportivi legitimați și gestionează această disciplină sportivă la nivelul echipelor naționale, dar și al campionatelor interne. Co-organizatoare a ediției din 2021 a EuroVolley și ocupantă a locului al III-lea la Golden League, naționala feminină de volei s-a calificat și anul acesta la Turneul Final al Campionatului European, ediția 2023, iar naționala masculină de volei este câștigătoarea Silver League 2022 și, de asemenea, este calificată la Campionatul European, ediția 2023.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related