GRF+ aleargă alături de RunInBucharest la Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON

GRF+ aleargă alături de RunInBucharest la Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON
  • GRF+ va reprezenta RunInBucharest, având scopul de a intermedia servicii de sponsorizări comerciale și parteneriate media pentru evenimentele Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON.
  • Evenimentele sunt organizate în București, în perioada 8-9 octombrie 2022, respectiv, 6-7 mai 2023.

GRF+ continuă dezvoltarea portofoliului său de marketing sportiv și sponsorizări prin parteneriatul încheiat cu RunInBucharest, având rolul de reprezentare, dezvoltare și intermediere în ceea ce privește zona de sponsorizări comerciale și parteneriate media pentru cele mai importante două evenimente de running ale calendarului sportiv din București – Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON.

“Suntem foarte entuziaști că îi avem pe GRF+ ca parteneri în această călătorie, având un rol-cheie în dezvoltarea comunității de running. OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON și Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON sunt mai mult decât evenimente de running, încă de la înființare, misiunea noastră fiind de a-i inspira pe români să facă mișcare. Suntem convinși că prin acest parteneriat strategic, vom construi mai multe pentru comunitatea de alergare și  astfel să ducem mai departe povestea RunInBucharest.”, a declarat Valeria Răcilă van Groningen, Președinte  RunInBucharest (organizator Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON).

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON – Ajuns la a 15-a ediție, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON se va desfășura anul acesta între 8 și 9 octombrie. Ulterior primei ediții din 2008, la care au participat doar câteva sute de alergători, magnitudinea evenimentului a continuat să crească de la an la an, devenind astfel cel mai mare eveniment sportiv de masă din România, fiecare ediție adunând peste 19.000 de persoane din 65 de țări. De asemenea, evenimentul are și un notabil impact socio-economic asupra comunității, nivelul de atenție de care beneficiază permițând susținerea a peste 30 de cauze sociale.

OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON – Prima ediție a OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON s-a desfășurat în 2012, adunând aproximativ 4.000 de participanți veniți din 35 de țări. De-a lungul anilor, numărul participanților a cunoscut una dintre cele mai mari rate de creștere la nivel european, evenimentul ajungând să aibă un impact socio-economic similar cu cel al Bucharest MARATHON, în special prin nivelul de conștientizare atins, dar și prin atenția acordată cauzelor sociale. Următoarea ediție a evenimentului va avea loc în perioada 6-7 mai 2023.

“Așa cum e bine știut, sportul are un impact major asupra societății, iar evenimentele de running, în mod special, contribuie la dezvoltarea comunității și a simțului de apartenență la grup, aducând oamenii împreună. Acest lucru poate fi observat chiar și pe traseu, adesea alegătorii ajutându-se și încurajându-se reciproc, astfel încât fiecare să își atingă scopul – acela de a trece linia de finish, depășind orice limită sau obstacol. Ne bucură foarte mult extinderea portofoliului unit-ului de  Sports & Sponsorship al GRF+ prin oportunitatea de a reprezenta două evenimente sportive de top, și anume Bucharest MARATHON și Bucharest HALF MARATHON, care au contribuit enorm la dezvoltarea culturii de running, devenind un punct de reper la nivel național prin felul în care promovează nu doar valori pozitive precum sănătatea fizică și mentală, respectul sau empatia, dar și turismul sportiv, foarte puțin dezvoltat la nivelul țării noastre. Aceste două evenimente au dovedit an după an cât de importante sunt pentru participanții care se strâng în număr tot mai mare, fapt care ne bucură și la care dorim să contribuim, la rândul nostru.”, a declarat Victor Voicu, Head of Sports & Sponsorship, GRF+.

Fondată în 1997 ca parte a grupului local de comunicare BBDO, GRF+ (sub denumirea GraffitiPR) a devenit în 2001 o agenție de comunicare de sine stătătoare, cu un portofoliu propriu de clienți și capabilități multiple de comunicare. Afiliat exclusiv pentru România al rețelei globale Ketchum din 2012, GRF+ dezvoltă campanii de marketing integrate PR-driven, extinzându-și capabilitățile în zona digitală, strategie și servicii de creație, CSR și sustenabilitate, advocacy, public affairs, influencer marketing, evenimente, sports marketing și altele.
Cu o prezență constantă în top 3 jucători de pe piață, echipa GRF+ numără, în 2022, peste 100 de consultanți cu expertiză diversă în domeniile HoReCa, FMCG, oil & gas, auto, banking, pharma, IT&C, GRF+ are ca misiune realizarea campaniilor și dezvoltarea de proiecte cu impact maxim în business și în societate.

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Toate competițiile #RunInBucharest sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și World Athletics (Federația Internațională de Atletism). BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică, iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de peste 100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale și ecologice prezentate. BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în România – www.voluntarinsport.ro. Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com, www.voluntarinsport.ro, www.runinbucharest.com, iar cele de Facebook sunt: Bucharest HALF MARATHON, Bucharest MARATHON, Bucharest RUNNING CLUB, voluntar în sport.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related