Antrenor de fitness la Lowe? Mai bine Audio Video Photo.

Radu Teodorescu este noul A/V/P (Audio/ Video/ Photo) Production Manager Lowe & Partners. Radu si-a inceput cariera la Playboy, unde a evoluat de la arhiva, la junior foto producer si pana la foto producer. Intre Playboy si Lowe, Radu a lucrat sase ani in publicitate, ca Photo Producer, AV Producer si AVP Production Manager, in mai multe agentii multinationale, printre care BBDO.

Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Radu nu a activat nici o secunda in domeniu, insa sustine ca facultatea de Constructii Civile i-a prins bine, pentru ca l-a invatat ce inseamna pragmatism si minte limpede, la subiect. Lui Radu ii place Productia pentru ca inseamna "organizare, munca in echipa si provocari noi la fiecare proiect. Plus ca tot timpul inveti ceva nou, deci nu te lasa sa te plictisesti sau sa te plafonezi."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related