Rewardiful.com Xmas, soluția pentru gestionarea cadourilor corporate de Crăciun, gata în maxim 3 zile

Rewardiful.com Xmas, soluția pentru gestionarea cadourilor corporate de Crăciun, gata în maxim 3 zile

Consolidează-ți relațiile cu clienții, partenerii și angajații și oferă-le cadouri de Crăciun pe care să le aleagă chiar ei, dintr-un catalog variat de produse.

Cu modulul Rewardiful.com Xmas beneficiezi de campanii de Crăciun active în maxim 3 zile.

Noi personalizăm portalul Rewardiful cu brandingul companiei tale și îți punem la dispoziție un catalog variat de produse, de la coșuri cu bunătăți, electronice și cosmetice, până la vouchere digitale, jucării și accesorii.

Destinatarii vor fi informați prin email despre surpriza ta de Crăciun, dar și prin remindere, în cazul celor care întârzie să își revendice cadoul.

Stocul cadourilor este actualizat în timp real, fiind afișate doar produsele care mai sunt disponibile. Acestea ajung la destinatar în 1-3 zile de la procesarea comenzii.

Accesează demo Rewardiful.com Xmas și vezi cum ar arăta e-shopul tău de Crăciun.

Noi ne ocupăm de întregul proces logistic. Serviciile de preluare, depozitare, împachetarea cadoului și gestionare a returului sunt integrate în Rewardiful.com. La final de campanie vei primi un raport detaliat despre creditele consumate și premiile livrate.

Cristina Bujor, project manager Rewardiful.com:

„În orice tip de business, relația cu partenerii, clienții si angajații este în topul priorităților. Crăciunul este oportunitatea perfectă de a-ți demonstra aprecierea și de a le câștiga loialitatea într-un timp foarte scurt. Plecând de la această idee, am dezvoltat modulul Rewardiful.com Xmas care permite crearea de campanii cu un proces rapid de recompensare, cadouri variate și o logistică impecabilă.

Companiile care au folosit modulul Xmas au obținut rezultate excelente în fiecare an. Pe lângă avantajul competitiv câștigat, companiile s-au bucurat de recunoștința și loialitatea clienților nu doar de Crăciun, ci pentru tot anul care a urmat.”

De Crăciun, răsplătește-ți clienții, partenerii și angajații cu cadouri prin Rewardiful.com Xmas.

Doresti o oferta personalizata? Te rugam contacteaza-ne la [email protected]

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards și fidelizare B2B și B2C, campanii de trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Belgia, Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related