Un nou capitol din povestea IQOS: IQOS ORIGINALS DUO & IQOS ORIGINALS ONE

Un nou capitol din povestea IQOS: IQOS ORIGINALS DUO & IQOS ORIGINALS ONE

Suntem suma tuturor schimbărilor prin care am trecut, a experiențelor care ne-au format, a întâlnirilor care ne-au influențat parcursul. Schimbarea e motorul a ceea ce devenim, ocazie de a crește și de a învăța, de a evolua odată cu lumea în continuă transformare. IQOS știe că schimbarea e sursa de inspirație a comunității sale, așa că inovația face parte din ADN-ul brandului. Cu fiecare produs nou lansat, începe o poveste nouă pe care IQOS o scrie alături de comunitatea sa.

Inspirată de schimbările care ne definesc, seria de produse IQOS ORIGINALS DUO & IQOS ORIGINALS ONE deschide un capitol nou în povestea IQOS. 

 

Povestea IQOS merge mai departe

Schimbarea înseamnă descoperire, surpriză, încântare, mișcare. Înseamnă nerăbdarea de a vedea ce se întâmplă mai departe. Alegem să ne schimbăm pentru a progresa. Misiunea IQOS a fost de la început aceea de a depăși perspectivele comune, alături de comunitatea sa, și de a genera schimbarea cu ajutorul tehnologiei.

Lansarea noilor  dispozitive IQOS ORIGINALS DUO și IQOS ORIGINALS ONE este un nou capitol al acestei transformări. Originale, pentru că ambele livrează aceeași experiență datorită tehnologiei HEATCONTROLTM, sistemul de încălzire a tutunului care reprezintă o alternativă mai bună la fumat și alegerea a peste 12,7 milioane de fumători adulți din întreaga lume.

Noile produse IQOS ORIGINALS sunt o versiune reinventată a dispozitivelor originale, ale căror caracteristici și funcționalități s-au dovedit a fi performante de-a lungul timpului, vin cu o versiune actualizată a sistemelor și oferă o gamă mai largă de culori, spun reprezentanții IQOS.

Dispozitivele IQOS ORIGINALS și accesoriile lor complementare sunt lansate în 4 culori noi, menite să se plieze pe stilurile diferite de viață ale utilizatorilor și pe preferințele acestora: turquoise, scarlet, slate, silver. Consumatorii le pot alterna în funcție de context, stare sau alegerea vestimentară.

În plus, dispozitivele IQOS ORIGINALS ONE vin cu un nou design all-in-one, care pastrează facilitatea a 20 de utilizări la o singură încărcare completă. Acestea se adresează celor cu un stil de viață activ, mereu în mișcare.

 

Reinventare sustenabilă

Lansarea IQOS ORIGINALS este însoțită de crearea unei colecții de produse vestimentare și accesorii în ediție limitată, dezvoltată împreună cu brandul local AerWear, care reinventează fiecare haină preferată prin adăugarea unui accesoriu inedit, transferabil de la o ținută la alta.

Colecția este o inițiativă sustenabilă, care provoacă comunitatea IQOS să reinventeze și să reutilizeze, în mod creativ, obiectele vestimentare. Mesajele Not a copy, Cheers to a new chapter sau Original & proud se regăsesc pe hanoracele, mesajele textile detașabile sau pe rucsacurile care fac parte din această colecție concepută special pentru comunitatea IQOS.

Reinventare, transformare, schimbare. Acesta este mesajul IQOS pentru comunitatea sa, cu fiecare gamă de produse lansată. Noile dispozitive și accesorii din gama IQOS ORIGINALS așteaptă să fie testate și încercate, să facă parte din noile povești de viață ale utilizatorilor lor. Ele pot fi achiziţionate din magazinele IQOS din ţară, precum şi online, pe IQOS.ro.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related