Webinar ABH & HubSpot: Strategii pentru creșterea vânzărilor în 2023

Webinar ABH & HubSpot: Strategii pentru creșterea vânzărilor în 2023

Joi, 24 noiembrie, de la ora 16:00, ABH și HubSpot vin în întâmpinarea companiilor care vor să crească procentul leadurilor calificate în 2023 printr-un un webinar unde vor detalia strategiile de aliniere a departamentelor de marketing și vânzări.

Webinar-ul se va axa pe alinierea departamentelor pentru favorizarea dezvoltării companiei și pe strategiile prin care se poate ajunge la o creștere anuală de peste 100% a leadurilor calificate.

Garry Ryan, Channel Account Manager CEE @Hubspot va fi moderatorul evenimentului, alături de:

  • Liana Cuta, Business Unit Director, Marketing Automation Consultant @ABH
  • Ecaterina Roșca, Marketing Director RE/MAX România

În cadrul webinarului vei afla care este cea mai bună formulă de SMarketing pe care Beans United a implementat-o pentru RE/MAX România, cu scopul de a crește numărul de clienți potențiali generați de marketing și preferați de echipele de vânzări.

Ce vei învăța:

  • Puterea strategiei de SMarketing, aplicată companiilor B2B.
  • De ce merită să dezvolți o strategie de SMarketing centrată pe client.
  • Cum Beans United a obținut rezultate pentru companiile B2B. Cele mai bune practici.
  • Ce ai de făcut pentru a aplica strategia SMarketing și a obține rezultate pentru propria afacere

Înscrie-te la webinar-ul Strategii pentru creșterea vânzărilor în 2023.

ABH este o subdiviziune a Beans United și s-a născut din dorința de a răspunde la nevoia echipelor de marketing și vânzări de a începe și a dezvolta în mod corespunzător automatizarea proceselor și strategiilor de marketing, folosind metodologia Always be Helping.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related