Beans United devine partenerul DALOG pentru campanii de marketing industrial

Beans United devine partenerul DALOG pentru campanii de marketing industrial

Din acest an, Beans United a devenit partenerul DALOG pentru servicii de marketing industrial din sfera B2B lead generation, social media, blog content și Hubspot onboarding. DALOG este o companie din Germania, cu o vastă prezență internațională, specializată în monitorizarea online a stării de funcționare a echipamentelor industriale pentru întreținere proactivă și predictivă (predictive maintenance).

Beans United va gestiona campaniile de achiziție clienți și customer nurturing derulate de companie, prin inbound digital marketing și va dezvolta content hub-ul pentru Predictive Maintenance. De asemenea, echipa va defini și implementa strategia de automatizare a proceselor de marketing și vânzări prin HubSpot CRM.

“Având o experiență de peste nouă ani în generarea de lead-uri calificate pentru clienții noștri, suntem motivați să explorăm latura marketingului industrial și să îi ajutăm pe cei de la DALOG să își crească business-ul într-un mod sustenabil, utilizând HubSpot. Programul de inbound marketing și lead generation dezvoltat de noi este extrem de eficient, rentabil și se pliază perfect pe bugetele și obiectivele companiilor B2B.”, spune Andreea Moisa, Managing Director Beans United.

“Alinierea proceselor de marketing și vânzări este foarte importantă pentru atragerea de lead-uri calificate pentru companiile B2B. Prin ABH (Always Be Helping),  divizia noastră care se ocupă de consultanță, onboarding și training pentru HubSpot CRM (CMS, Marketing, Sales și Service Hub), am realizat un flow complet care să ne ajute în acest sens și să ofere potențialilor clienți dar și mai departe clienților cea mai bună experiență.

În strategia noastră pentru DALOG am inclus funcția de lead scoring din HubSpot pentru a evalua potențialul de achiziție al fiecărui lead înainte să fie transmis către departamentul de vânzări, automatizarea procesului de lead nurturing pentru a păstra legătura cu lead-urile care nu sunt încă pregătite pentru achiziție dar și realizarea de rapoarte personalizate pentru a monitoriza și optimiza performanța campaniilor de marketing și vânzări.

De asemenea, am realizat împreună și o serie de traininguri pentru ca echipele să maximizeze instrumentele oferite de HubSpot și să obținem cele mai bune rezultate, menționează Liana Cuța, Business Unit Director ABH (Beans United) | Hubspot Trainer Certified.

"We're excited to be partnering with Beans United to help us reach new customers and grow our business using the HubSpot tools. Their expertise in B2B lead generation is second to none, and we're confident that by working together, we can take our business to the next level. We're looking forward to a long and successful partnership!", Christoph Muschaweck, Operations Manager at  DALOG GmbH.

DALOG este o companie germană cu peste 20 de ani de experiență în soluții personalizate de mentenanță industrială. Tehnologia inovatoare oferită de DALOG face deja o mare diferență pentru întreprinderile din industria cimentului, mineritului, metalurgiei, plasticului, transportului și a centralelor electrice. Angajamentul lor de a-și ajuta clienții să își optimizeze procesele de întreținere, să reducă timpii de nefuncționare și să economisească bani este o adevărată provocare, iar noi suntem onorați că au ales să lucreze cu noi.

Beans United ajută companiile ambițioase să își atingă obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri creat de echipa noastră și accelerat de HubSpot.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related