Kraft Foods Romania lanseaza Poiana de Luxe

Special pentru ocazii deosebite si cadouri rafinate, Kraft Foods Romania ofera consumatorilor Poiana de Luxe, praline de ciocolata cu alune intregi. Cel mai important criteriu in alegerea unei cutii de praline este ingredientul, iar studiile arata ca pralinele cu alune intregi inregistreaza cea mai mare intentie de cumparare, datorita rafinamentului perceput al combinatiei dintre ciocolata si ingredientul principal.

"Fie ca doresti sa faci un gest frumos pentru cineva drag sau sa impresionezi pe cineva, cu pralinele Poiana de Luxe vei reusi: imbinarea armonioasa dintre aluna intreaga si ciocolata Poiana uimeste prin gustul cu adevarat delicios si ambalajul elegant. Produsul este disponibil in cutii de 150g (la pretul recomandat de 8,5 RON) si 240g (la pret recomandat de 14 RON). Poti gasi Poiana de Luxe in rafturile de praline, atunci cand mergi la intalnire cu Mos Nicolae sau Mos Craciun", declara Cristina Mosteanu, Senior Brand Manager Ciocolata, Kraft Foods Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related