Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează prima campanie de comunicare pentru Building Companion, platforma constructorilor profesioniști

Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează prima campanie de comunicare pentru Building Companion, platforma constructorilor profesioniști

Să-ți construiești o casă nu sună ca și cum ar fi cel mai ușor lucru. De fapt, sună exact ca unul dintre cele mai complicate lucruri pe care îți dorim să le bifezi cu succes în viață. Dar tocmai ăsta este motivul pentru care nici să găsești constructorii potriviți care să-ți ridice „acea casă ”nu sună cu mult mai simplu. Partea bună este faptul că Xella a lansat Building Companion – o platformă creată special pentru cei care sunt pe punctul de a-și construi o casă, dar și pentru constructorii care chiar o fac.

Building Companion este locul în care poți să vezi portofoliul unui arhitect sau al unei echipe de constructori profesioniști și să-i contactezi, dacă crezi că sunt potriviți pentru proiectul tău. Fiecare persoană/ firmă care oferă servicii are un profil verificat, pe care postează proiectele finalizate și primește review-uri de la clienți. Dincolo de această legătură pe care Building Companion o formează între profesioniști și cei interesați să-și construiască o casă, platforma oferă și un ghid de construcții care poate fi accesat gratuit și care le vorbește viitorilor proprietari despre toate lucrurile de care trebuie să țină cont – din faza de documentare, până la execuție sau renovare. Persoanele interesate să-și construiască o casă și constructorii beneficiază și de promoții la materiale de construcții, pe care le pot revendica direct din platformă.

 

Ramona Pîrlog, Marketing Manager Xella:

Building Companion este o platformă de tipul one-stop-solution pe care o propunem atât celor care vor să își construiască o casă, cât și celor care într-adevăr o execută. Este o punte de legătură menită să faciliteze comunicarea și interacțiunea dintre persoana care vrea o casă, constructor și arhitect. Urmărim să facem din aceasta una dintre cele mai inovatoare soluții digitale din România pentru cei interesați să construiască o casă, cu informații utile, dar și cu interacțiuni din care rezultă locuințe sănătoase și de calitate. În faza de construcție, tot ce ne dorim este să avem o echipă de încredere formată din profesioniști pricepuți, care să livreze totul rapid. Saatchi & Saatchi + The Geeks a venit cu o propunere creativă și a reușit să trateze cu umor grija oricărui om care intră în procesul de construcție și nu știe la ce să se aștepte.

Cătălin Bădilă, Copywriter Saatchi & Saatchi + The Geeks:

Campania a pornit de la un insight care a luat naștere pe șantier: când nu ai încredere în cei care îți construiesc casa, ești urmărit de sentimentul că încearcă să te păcălească. Ce ne-am dorit să surprindem în fiecare spot e momentul în care se instalează paranoia, în care toate lucrurile ți se par mult mai grave decât sunt de fapt. Am mizat pe misunderstandings și ne-am imaginat ce l-ar putea face pe un om să-și ia, din când în când, câte o zi de concediu de la birou ca să fie cu ochii pe cei care contruiesc casa, de-ndată ce am aflat că oamenii chiar fac asta.

Cristina Choleva, Art Director Saatchi & Saatchi + The Geeks:

„Când nu știi cine îți construiește casa devii temător și îți faci o mulțime de scenarii. Pe asta am mizat și noi când am construit această campanie și am căutat fix în inima șantierelor. Profesioniștii sunt greu de găsit, iar tu, om la început de șantier, vrei să te ferești de cei care, poate, nu îți fac casa exact cum ți-ai dori. Cei de la Building Companion, împreună cu noi, Saatchi & Saatchi + The Geeks am vrut să vă arătăm și partea amuzantă a acestor scenarii. Așa a apărut această campanie la care am lucrat cu o plăcere nebună de a transforma temerile în momente funny.”

Echipele:

Echipa Xella România
Marius Dragne – CEO
Ramona Pîrlog – Marketing Manager
Radu Mâcâială – Digital Transformation Manager
Andra Micloi – Junior Marketing Specialist

Echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks
Vlad Petre – Managing Director
Narcisa Luft – Senior Global Account Manager
Miruna Antonescu – Head of Planning
Bogdan Costin – Creative Director
Catalin Badila – Copywriter
Cristina Choleva - Art Director
Camelia Efrimov - AV Producer

Echipa Spark Foundry
Simona Stefanescu – Digital Client Manager
Daniela Eustafievici – Digital Client Lead
Andreea Ivanciu – Senior Performance Media Specialist
Ramona Chirita – Media Planner
Valeriu Galani – Managing Director

Echipa MSL The Practice
Alexandra Vasile - Social Media Manager
Catalin Bran - Head of Digital Innovation & Social Media
Alexandra Ivan - Account Executive
Andreea Logigan - Head of Corporate
Oana Bulexa - Managing Director

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare integrată full service, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Agenția are în portofoliu clienți precum Daimler, Edenia, Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Jacobs, Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon).

Cu vânzări de 1,5 miliarde de euro, 95 de fabrici și peste 7.000 de angajați, Grupul Xella este unul dintre principalii furnizori internaționali de materiale de construcții care oferă soluții durabile, eficiente și accesibile. Xella este compania-mamă a unor mărci cunoscute precum Ytong, Silka, Hebel, Multipor, Ursa și este unul dintre pionierii soluțiilor de planificare digitală în construcții.

Xella RO, filiala locală a grupului Xella, este unul dintre liderii pieței de materiale de construcție din România și principalul jucator din piata de zidărie din țară. Cu misiunea de a contribui măsurabil la îmbunătățirea mediului construit în România, Xella RO își desfășoară activitatea în cele trei fabrici situate în Ploiești, Deva și Oradea, și este reprezentată de două branduri de produs, poziționate complementar, Ytong și Macon. Brandul flagship Ytong a revoluționat industria construcțiilor în urmă cu aproape 100 de ani. În 2018, Xella a achiziționat Macon Group, cel mai mare producător de BCA din România, fiind astăzi cel mai bine vândut brand românesc de BCA, cu istorie de peste 50 ani. Local, compania Xella RO este prezentă și cu produse de termoizolație sub marca Multipor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related