Buzz House Winter Edition: Confruntarea epică între influenceri

Buzz House Winter Edition: Confruntarea epică între influenceri

Provocări epice, dramă, suspans, spectacol, emoții, distracție, un premiu super. Cine e cel mai tare influencer? Aflăm la Buzz House Winter Edition, a doua ediție Buzz House susținută de Samsung, proiectul Global Records dedicat creatorilor de conținut. 

Timp de două săptămâni, 12 creatori de conținut au locuit într-o casă smart, conectată la tehnologie de ultimă generație, și au trecut printr-o serie de provocări speciale. Sediul experimentului a fost echipat de Samsung, care a pus la dispoziția influencerilor un întreg ecosistem de produse tech. 

Talentele influencerilor au fost puse la încercare în cadrul unei confruntări unice, în care distracția, tehnologia și comunitățile online au constituit spațiul de intersecție al acestui show. Buzz House merge în culisele postărilor din social media și arată o altă față a creatorilor de conținut. Aici e loc și pentru competiție acerbă, dar și pentru distracție, și pentru experimente digitale, treburi gospodărești, bătălii între TikTokeri și Youtuberi sau provocări festive. 

 

Creatorii de conținut dau testul tehnologiei 

12 influenceri, o casă smart și un show plin de provocări. Buzz House Winter Edition este confruntarea epică dintre creatorii de conținut. Aceștia au locuit timp de două săptămâni într-o vilă de lângă Brașov, transformată de Samsung într-un adevărat ecosistem hi-tech. Ambasadorii Samsung în online, Claudisky și Gami, alături de alți creatori de conținut, au trecut printr-o serie de probe fun, alături de comunitatea lor online.

În cadrul show-ului, Samsung nu doar a echipat casa în care locuiesc concurenții, dar a pregătit și o serie de activări speciale și challenge-uri tehnologice care să le testeze talentele influencerilor. Participanții au testat și au experimentat aplicația Samsung SmartThings, care le-a făcut viața mai confortabilă, dar jucat și un rol important în provocările pentru marele premiu.

În cadrul Clean up challenge, susținută de Samsung Washer & Dryer, influencerii au învățat ce înseamnă să aibă grijă de o gospodărie. Nu au ținut piept singuri treburilor domestice, ci au avut drept ajutor și întreg ecosistemul Samsung.

Provocarea The Epic Buzz House Battle, susținută de Samsung Neo QLED, a fost o bătălie intensă între TikTokeri și Youtuberi, care a presupus recompense și pedepse epice, inspirate de produsele Samsung. Armele pe care le-au avut la dispoziție influencerii în această provocare au fost Neo QLed, Soundbar & Xbox.

Samsung Christmas Cards, challenge susținut de ecosistemul Galaxy, a fost dedicat Sărbătorilor. Buzz House a intrat în atmosferă festivă. A fost seara în care participanții s-au uitat la un film de Crăciun, au povestit despre cadouri și spiritul festiv. La final, s-au lăsat inspirați de ecosistemul Samsung pentru a crea felicitări animate de Crăciun, pe care le-au postat pe canalele lor online, pentru a le împărtăși comunității și a inspira și pe ceilalți să se bucure de aerul festiv. 

Buzz House e show-ul perfect dedicat Generației Z în această perioadă. Și e felul în care Samsung arată că tehnologia poate fi și utilă și amuzantă, sursă de inspirație, distracție, dar și creatoare de conținut inovator. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related