wwwine, wwwine Mos Craciun!

Stim ca de Sarbatori nu ai timp nici sa respiri. Stim ca nu ai nici aripi, desi bei Redbull, ca sa eviti traficul si sa traversezi orasul in viteza, in cautarea cadourilor potrivite. Si mai stim ca ai lasat asta pe ultima suta de metri. Mai ai o sansa: cadourile online. O ocheada aruncata pe www.thisnext.com si vei vedea nu doar ca poti economisi timp, dar si ca oferta virtuala e mult mai demna de luat in considerare decat rafturile magazinelor.

Asadar, cadouri asortate personalitatii, la cativa biti distanta: sa fie extravagante pentru iubita ta, dornica de experiente noi? Pune-o pe picioare cu sapunul cu cofeina "Shower shock" , in urma caruia cofeina se absoarbe prin piele. Asta inseamna ca veti sari peste cafeaua de dimineata direct in dus, unde situatia se intrevede cel putin "hot", daca veti folosi gelul de dus cu ulei de piper negru de la Molton Brown . In schimb, pentru a mai racori atmosfera, o atentie subtila pentru soacra guraliva ar fi acvariul de pesti care se poate fixa oriunde pe perete , ceea ce il va face, in ciuda eforturilor, cam greu de ignorat. Iar daca sora ta are o fire cel putin practica, ai impuscat doi iepuri: ai flatat-o si i-ai rezolvat si exigentele casnice daca ii faci cadou o bratara metalica sub forma de centimetru sau pene Fender pentru chitara deghizate in cercei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related