Inovație în parenting: Despre Copii Media Group anunță lansarea I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială

Inovație în parenting: Despre Copii Media Group anunță lansarea I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială

Despre Copii Media Group, cea mai mare și influentă regie de site-uri de parenting din România, lansează I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială. Platforma vine în întâmpinarea părinților cu răspunsuri directe la diverse întrebări de parenting, facilitând astfel research-ul lor în mediul digital, însă nu substituie consultațiile de specialitate, atunci când acestea sunt necesare.

I-MAMI se bazează pe tehnologia de inteligență artificială de ultimă generație și pe vasta bază de date desprecopii.com, care conține zeci de mii de răspunsuri de la specialiști avizați în parenting și milioane de opinii de la părinți experimentați. Serviciul folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a răspunde la întrebările părinților în câteva secunde, într-un mod cât mai precis, pliat pe acuratețea informațiilor furnizate de aceștia în caseta dedicată întrebărilor.

Pe lângă faptul că I-MAMI oferă informații verificate și redirecționează utilizatorii către articole scrise de experți și editori seniori de parenting, platforma adaptează răspunsurile în cel mai empatic mod de comunicare, amplificând astfel un climat de parenting pozitiv, climat ce stă și la baza conținutului platformei desprecopii.com.

"Suntem cu adevărat încântați să anunțăm lansarea I-MAMI, serviciul care le va oferi părinților români din întreaga lume posibilitatea de a primi răspunsuri rapide la orice întrebare legată de parenting, la orice oră din zi și din noapte.", declară Mirela Zoița, Managing Partner și Redactor-Șef Desprecopii.com. "Cu I-MAMI, părinții pot găsi soluții la toate provocările zilnice ale meseriei de părinte, de la idei de joacă și activități educative pentru copii, până la diverse îngrijorări legate de iritația de scutec sau de alimentația copilului. În plus, platforma pune la dispoziția părinților sfaturi și soluții și pentru probleme mai complexe, cum ar fi gestionarea unei crize de tantrum sau a problemelor legate de alăptare.", continuă aceasta.

Serviciul I-MAMI este disponibil gratuit pe imami.ro și poate fi accesat oricând și de oriunde. Utilizatorii pot introduce diverse întrebări în platformă, iar I-MAMI folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a oferi răspunsuri exacte în câteva secunde. Aplicația este intuitivă, ușor de utilizat, își poate schimba identitatea digitală, și se adaptează la nevoile individuale ale fiecărui utilizator.

"La Despre Copii suntem întotdeauna concentrați pe inovație și ne străduim să rămânem actuali și să ținem pasul cu tehnologia și cu noile generații de părinți. I-MAMI va deveni un partener de încredere al părinților care își doresc să aibă cele mai bune informații la îndemână în orice moment. Deși lucrăm deja la versiunea I-MAMI 2.0, am hotarât să lansăm în primă fază o versiune simplă, pentru a putea învăța din tipurile de întrebări primite de la părinți, să ne calibrăm în funcție de nevoile acestora.", continuă Florin Popescu, CEO Despre Copii Media Group. "Ne dorim ca părinții să înțeleagă, încă din momentul lansării acestui consultant de parenting digital, faptul că aplicația are un scop educativ-informativ și nu ține locul specialistului! Le recomandăm să ceară și sfatul expertului, mai ales atunci când vine vorba despre diverse probleme de sănătate. Pe de altă parte, avem încredere că majoritatea răspunsurilor sunt superioare sfaturilor neavizate primite în grupuri de Social Media, citite în articole bazate pe clickbait sau fake-news sau oferite de tot felul de influenceri în parenting care le știu pe toate, fară a avea o specializare anume.", concluzionează acesta.

Cu I-MAMI, părinții pot fi siguri că primesc informații actualizate și verificate, astfel încât să ia decizii informate și să aibă încredere în abilitățile lor de parenting. Platforma ușurează căutarea printre milioane de link-uri și îi duce pe utilizatori chiar acolo unde se află informația de care au nevoie, către articole verificate de pe desprecopii.com și, în cazul întrebărilor din aria medicală, către site-urile unor rețele de sănătate credibile din România. În versiunea următoare, aplicația va oferi și posibilitatea de a intra în dialog direct cu un specialist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related