DespreCopii Media Group lansează cea mai importantă resursă de informare despre celulele stem pentru viitorii părinți

DespreCopii Media Group lansează cea mai importantă resursă de informare despre celulele stem pentru viitorii părinți

Secțiunea dedicată, disponibilă pe desprecopii.com, este realizată cu sprijinul băncii de celule stem Biogenis, parte a grupului FamiCord.

DespreCopii Media Group lansează un nou proiect video și editorial de referință, prin intermediul căruia pune la dispoziția viitorilor părinți informații și recomandări de specialitate legate de recoltarea celulelor stem la naștere - o alegere crucială în tratarea sau vindecarea unei boli sau afecțiuni neașteptate cu care copiii s-ar putea confrunta în viață.

Decizia de a recolta celule stem la naștere trebuie să fie, în primul rând, o decizie informată și atent analizată. Înainte de a discuta cu medicul ginecolog despre recoltarea propriu-zisă la nașterea copilului, părinții trebuie să aibă la îndemână toate informațiile necesare – atât medicale, cât și administrative – ce boli tratează celulele stem, de câte ori pot fi utilizate, în ce spitale din România pot fi recoltate, care sunt costurile recoltării, cum și pentru ce perioadă pot fi stocate, ce se întâmplă în situația în care banca de celule stem se închide. Așadar, decizia de a face această investiție pentru sănătatea copilului trebuie să fie realizată alături de un partener de încredere și anume banca de celule stem care oferă sprijinul necesar pe tot parcursul: de la recoltarea și stocarea celulelor stem și până la accesarea acestora în caz de nevoie.

Investiția în sănătatea copiilor rămâne principala prioritate a părinților, astfel că ne-am dorit să aducem cât mai aproape de ei toate informațiile pe care ar trebui să le știe atunci când vine vorba despre celulele stem și importanța lor – un prim pas către un viitor mai sigur. Am ales Biogenis – Banca de Celule Stem ca partener în acest demers marca DespreCopii Media Group din două motive importante: prezența pe piața din România de peste 15 ani și, de asemenea, faptul că este o bancă de celule independentă. Suntem siguri că proiectul va fi unul de succes și îi va ajuta pe viitorii părinți să ia cea mai bună decizie atunci când vine vorba despre recoltarea celulelor stem.”, declară Florin Popescu, General Manager DespreCopii Media Group.

Recoltarea celulelor stem – Pentru liniștea părinților și sănătatea copiilor

Tocmai pentru că din ce în ce mai mulți părinți optează pentru recoltarea celulelor stem la naștere și fac această investiție în viitorul medical al copiilor, însă există și multe necunoscute pentru ei atunci când vine vorba despre acest subiect, secțiunea dedicată și intitulată sugestiv CELULE STEM, disponibilă pe desprecopii.com, vine în întâmpinarea lor cu un ghid complet de întrebări și răspunsuri.

De-a lungul celor 22 de ani de activitate, am primit mii de întrebări legate de recoltarea celulelor stem. Interesul a crescut semnificativ mai ales în ultimii ani. Deși pe desprecopii.com există o serie de articole dedicate acestui subiect, ne-am dorit să trecem la nivelul următor și să lansăm o întreagă secțiune dedicată, bazată pe conținut video, preferat de generațiile tinere de părinți.”, completează Mirela Popescu, Redactor-Șef Desprecopii.com.

Proiectul video și editorial, lansat cu sprijinul băncii de celule stem Biogenis, parte din grupul FamiCord, a fost realizat cu implicarea unei echipe multi-disciplinare: medici de top, cercetători români, șefi de laborator, navigatori de pacienți, specialiști în comunicare și vânzări.

Implicarea profesioniștilor din domenii diverse are ca scop principal furnizarea tuturor informațiilor de care părinții au nevoie – de la informații medicale legate de importanța recoltării celulelor stem și procesul de recoltare până la costurile pachetelor de recoltare și modalitățile de stocare a celulelor stem.

În peste 15 ani de prezență pe piața din România, Biogenis – Banca de Celule Stem, parte a grupului FamiCord, cel mai mare grup de bănci de celule stem la nivel european, a fost  alături de viitorii părinți oferind informațiile de care au avut nevoie pentru a lua cele mai bune decizii privind viitorul copiilor lor. Având în vedere că timpul scurs de la naștere și până la prelucrarea probelor recoltate la naștere este unul critic, Biogenis a dezvoltat încă de la început un laborator în București. De asemenea, Biogenis este prima bancă de celule stem din România care pune la dispoziție serviciile unui Navigator de Pacienți. La nivelul grupului FamiCord, peste 4500 de pacienți  au beneficiat de tratamente de ultimă generație cu celule stem hematopoietice sau mezenchimale, 74 dintre aceștia fiind români cu vârste cuprinse între 6 luni și 60 de ani.”, declară Bogdan Bulumac, Director General Biogenis. „Prin intermediul acestui demers media, ne propunem ca informația corectă și în același timp completă să ajungă la cât mai mulți viitori părinți și să îi sprijinim în luarea celei mai bune și informate decizii. Aceleași obiective și valori le-am identificat la partenerii noștri Despre Copii Media Group, astfel că decizia unei colaborări a fost una firească.”, completează acesta.

Așadar, ori de câte ori au o nelămuire sau curiozitate legată de recoltarea celulelor stem, viitori părinți pot accesa, printr-un simplu click, o serie de materiale video și articole care vin în sprijinul lor cu răspunsuri și recomandări de specialitate. DespreCopii Media Group și Biogenis le oferă sprijinul necesar pentru a lua cea mai bună decizie pentru un viitor medical mai sigur ai copiilor lor. Materialele sunt disponibile aici: desprecopii.com/Celule-Stem.

Prin intermediul celor trei site-uri, rețelelor de socializare (Facebook, Instagram, TikTok), canalelor de YouTube, aplicațiilor de mobil (Odiseea Sarcinii, Eu Mămica și Diversificarea Alimentației Bebelușului), Comunității și Forumului Desprecopii.com, DespreCopii Media Group (desprecopii.com, clubulbebelusilor.ro, suntmamica.ro) atinge lunar peste 4 milioane de părinți și peste 70% din familiile care așteaptă un copil. Aceste cifre arată că grupul media se situează în topul preferințelor părinților și, de asemenea, în topul preferințelor clienților atunci când vine

lansarea unor proiecte digitale inovatoare alături de un partener de încredere din industria media.

Biogenis - Banca de celule stem, este înființată în România din anul 2007 și este parte a Grupului FamiCord, cel mai mare grup de banci de celule stem din Europa și în același timp numărul 3 la nivel mondial, prezent în peste 20 de țări europene. Grupul FamiCord deține 2 laboratoare ce întrunesc standardele GMP, solicitate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), pentru a furniza ATMP (tratament personalizat) atunci când este necesar.  În România, Biogenis este prima bancă de celule stem care pune la dispoziție serviciile unui Navigator de Pacienți. BIOGENIS TREATEAZĂ ACUM, NU ÎN VIITOR!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related