Echipa de Digital Marketing a Zitec a început colaborarea cu Zentiva, liderul pieței de medicamente generice din România

Echipa de Digital Marketing a Zitec a început colaborarea cu Zentiva, liderul pieței de medicamente generice din România

Divizia de Digital Marketing Zitec a început în luna ianurie 2023 colaborarea cu Zentiva România, cel mai mare producător de medicamente din România. Echipa Zitec va acționa ca unul dintre partenerii pe zona de comunicare și promovare în mediul digital, pentru o serie de produse din portofoliul Zentiva. Serviciile contractate includ Media Buying, SEO, producție video, precum și gestionarea conturilor de Social Media.

Primul proiect este demarat pentru brandul Eubiotic pentru care Zitec va fi responsabil de dezvoltarea unui website nou, modern, care să răspundă cerințelor utilizatorilor atât din punct de vedere conținut, cât și experiență de navigație. Ca bună practică, toate activitățile vor fi prestate în urma unei analize a pieței și generarea strategiei de digital marketing ce va fi aliniată la strategia generală de business a Zentiva România.

Am găsit în echipa Zitec un partener strategic. Am decis începerea colaborării deoarece viziunile noastre în ceea ce privește relația brand - consumator converg în aceeași direcție. Prin urmare, prin intermediul proiectelor pe care le vom demara împreună, ne dorim să oferim publicului nostru un nou mod de a privi interacțiunea cu un brand, țintind, înainte de toate, către educarea consumatorilor. Consider că românii trebuie încurajați să se informeze corespunzător, îndeosebi când vine vorba de consumul suplimentelor alimentare“, a declarat Daniel Petre, Head of CHC Marketing Zentiva România & Moldova.

„Suntem încântați să colaborăm cu o companie farmaceutică, lider al pieței de medicamente generice în România. Ne-am bucurat să vedem un interes atât de mare pentru tot ceea ce înseamnă serviciile de Digital Marketing și deschiderea către o consolidare cât mai puternică a prezenței din mediul online. Experiența pe care o avem în domeniul Farma este un aspect care ne va avantaja puternic în ceea ce privește crearea și implementarea unei strategii de marketing relevante pentru Zentiva”, a declarat Dan Toma, Digital Marketing Director la Zitec.

Zitec oferă servicii 360° de Digital Marketing, în cadrul a trei departamente: Media Buying, Creație și Strategie Digitală. Potrivit Forbes, pentru linia de business de Digital Marketing, compania Zitec a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România în 2019, 2020 și 2021, înregistrând o creștere a cifrei de afaceri de peste 60% în 2021 față de anul precedent. În 2022, Zitec a fost  inclusă în topul agențiilor SEO, care oferă soluții de succes companiilor în mediul online. În 2023, divizia de Digital Marketing a Zitec a adăugat în portofoliul său Zentiva România, liderul pieței farmaceutice.

Zentiva face parte din grupul european Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul este prezent în peste 30 de țări și deține unități de producție la București, Praga și Ankleshwar și  2 centre de cercetare dezvoltare la Praga și Ankleshwar.

În acest moment grupul Zentiva deține 2 fabrici la București, fiind cel mai mare producător de medicamente din România și lider pe piața medicamentelor generice atât în volume cât și în valoare. 1 din 10 medicamente vândute în farmacii este medicament Zentiva și unul din 4 medicamente administrate în spitalele din România este de asemenea medicament Zentiva. 

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializat în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner - Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization - Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner. În plus, compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și atestată de către DNSC drept Auditor de securitate NIS.

Zitec este partener al Comunității Europene prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate în faza de implementare în cadrul programelor Ambient Assisted Living și Erasmus +.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related