Raluca Stîngă este noul Digital Marketing Director al SHOW the agency

Raluca Stîngă este noul Digital Marketing Director al SHOW the agency

SHOW the agency, agenția independentă de comunicare și brand experience, anunță consolidarea produsului de Digital Marketing prin numirea Ralucăi Stîngă în funcția de Director al departamentului de digital services.  

Raluca va lucra alături de Evelina Din, Director of Product, pe clienții și proiectele care implică o componentă digitală, preluând inițiativa și contribuind atât la dezvoltarea produsului de agenție cât și la consolidarea echipei.

“Suntem mândri să anunțăm acest parteneriat, Raluca este, din punctul nostru de vedere, un om cheie în scalarea agenției SHOW. Avem un produs de agenție în continuă dezvoltare așa că avem mereu în focus să fim conectați la ce este relevant din punct de vedere inovație digitală – dezvoltare de conținut, strategie multi-channel, tactici de creștere a vizibilității care asigură relevanță produsului nostru, etc. Raluca ne va ajuta să consolidăm această abordare, să fim agili în adaptarea la cele mai noi trenduri și să fim mereu up-to-date din punct de vedere know-how.”, Evelina Din, Director of Product.

“Am găsit în echipa SHOW oameni cu care am rezonat atât la un nivel profesional, dar și personal – din punct de vedere viziune, dorință de a face lucruri gândite, plănuite, complexe. Am rezonat și ne-am completat încă de la prima întâlnire, astfel încât ideile și conceptele se așază ușor în această formulă. Mă bucur de această oportunitate și sunt convinsă că anul acesta și nu numai, ne va aduce multe reușite împreună și vom livra pentru clienții noștri peste așteptări, cu rezultate creative și  măsurabile.”, Raluca Stîngă, Digital Marketing Director.

Agenția dezvoltă și oferă creative digital services într-un ritm accelerat, fiind axată, în special, pe dezvoltarea de conținut pentru platforme digitale, influencer marketing și strategii de social media pentru o suită de clienți semnați la începutul acestui an, din domeniile beauty & skin care, smart tech și retail.

“Căutăm să investim în parteneriate long-term, cu oameni care sunt seniori și care ne sprijină și ajută să dezvoltăm produsul de agenție – la SHOW, cel mai mult ne ferim de stagnare. Cum din ce în ce mai mulți clienți caută soluții digitale la probleme de comunicare, Raluca ne va ajuta să le punem la dispoziție un produs consolidat de digital marketing, la curent cu trendurile pieței și interesele publicului. Suntem foarte încântați să o anunțăm ca parte din echipa noastră.”, Călin Ichim, Executive Director.

Raluca este licențiată în Comunicare și Relații Publice, cu specializare în Project Management în cadrul SNSPA și are o experiență de peste 15 ani în Marketing în agenții de publicitate 360, făcând tranziția de la offline la online în urmă cu 10 ani, odată cu evoluția platformelor de comunicare și tranziția de la publicitatea clasică la cea digitală. O parte importantă din reușitele profesionale se datorează studiului individual și aplicarea bazelor teoretice în practică în proiecte de comunicare digitală din domeniul FMCG, beauty, entertainment și tehnologie.

SHOW the agency este o agenție independentă de publicitate și brand experience, fondată în București. Agenția oferă o paletă integrată de servicii de PR, ATL, BTL și Digital, prin poziționarea ca partener de business pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related