Carduri digitale cadou Vouchers Depot, cadoul perfect de Paște pentru angajați și parteneri

Carduri digitale cadou Vouchers Depot, cadoul perfect de Paște pentru angajați și parteneri

De Paște, companiile își pot arăta aprecierea față de angajați și partenerii de afaceri cu vouchere cadou din platforma Vouchers Depot, soluția completă de carduri digitale cadou B2B și B2C, cu livrare imediată.

Voucherele cadou acordate angajaților de Paste sunt scutite de contribuții sociale și de impozitul pe venit, în limita a 300 de lei de persoană și în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Cu Vouchers Depot, cardurile cadou sunt emise și distribuite instantaneu, astfel încât cadourile de Paște pot fi acordate imediat, fără costuri de imprimare sau livrare. Voucherele sunt disponibile cu diferite valori și pot fi personalizate cu tematică de Paște sau cu brandingul companiei.

Cardurile digitale cadou oferă beneficiarilor flexibilitatea de a-și alege singuri produsele sau serviciile dorite, motivul principal pentru care voucherele sunt printre cele mai apreciate cadouri. Aceștia primesc pe email linkurile securizate de descărcare ale cardurilor cadou, precum și instrucțiunile de descărcare. Voucherele pot fi utilizate la comercianți, atât online, cât și în magazinele fizice, în funcție de condițiile de utilizare ale acestora.

Catalogul de vouchere digitale acoperă categorii diverse, de la e-commerce, electronice și supermarket, până la îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, casă și decorațiuni, experiențe și călătorii.

Portofoliul Vouchers Depot conține carduri digitale de la branduri renumite și apreciate de clienții din România precum eMag, Fashion Days, H&M, Elefant, Decathlon, Douglas, Ikea, Kaufland, LastMinute.com, Zalando, etc.

Clienții Vouchers Depot pot opta pentru vouchere digitale de la un anumit brand sau pentru cardul multibrand Vouchers Depot, care oferă beneficiarilor posibilitatea de a achiziționa vouchere digitale de la multiple branduri din portofoliul Vouchers Depot, la alegere.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„Vouchers Depot se adresează nevoii companiilor de a-și arăta considerația și respectul față de angajați și parteneri, atât de Paște, cât și cu alte ocazii, prin intermediul cardurilor digitale cadou.

Voucherele digitale sunt, de fapt, un dublu cadou. Întâi pentru produsele în sine pe care beneficiarii le achiziționează, iar apoi pentru libertatea și satisfacția pe care o au în a cumpăra exact ceea ce își doresc.

Pentru companii, acordarea cardurilor digitale cadou Vouchers Depot este la fel de avantajoasă. Procesul de distribuție este simplu, sigur și instantaneu, fără costuri neprevăzute și resurse irosite.”

Comandați acum și oferiți angajaților și partenerilor cadourile perfecte de Paște!

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 51 milioane de euro în 2022. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related