Cardul multibrand Vouchers Depot, cadoul perfect de Paște pentru angajați

Cardul multibrand Vouchers Depot, cadoul perfect de Paște pentru angajați

Cardurile cadou acordate angajaților de Paște sunt scutite de contribuții sociale și de impozitul pe venit, în limita a 300 de lei de persoană și în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

VouchersDepot.com este cel mai mare magazin online de carduri cadou B2B și B2C din România, cu livrare imediată.

Pentru companiile care doresc să ofere salariaților cadouri inspirate, Vouchers Depot a creat cardul cadou multibrand. Acesta le permite angajaților să își aleagă singuri brandurile de la care doresc carduri cadou.

Compania decide valoarea cardurilor multibrand, iar angajații primesc un card cadou, cu un cod unic, cu ajutorul căruia își pot revendica carduri cadou de la peste 50 de magazine precum Decathlon, eMag, Fashion Days, Sephora, Primark, Kaufland, Ikea, H&M, Tazz, Zalando și multe altele.

Catalogul conține carduri digitale cadou cu valori diverse, pentru ca beneficiarii să se bucure de opțiuni variate.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„Vouchers Depot pune la dispoziția companiilor o soluție modernă și rapidă pentru a-și recompensa angajații și pentru a-și arăta aprecierea față de parteneri. Cardurile cadou Vouchers Depot sunt emise instant și distribuite rapid, oferind destinatarilor libertatea de a se bucura de brandurile preferate, la alegere.”

Cardurile cadou pot fi utilizate atât online, cât și în magazinele fizice, în funcție de condițiile de utilizare ale comercianților.
Comandă acum și oferă angajaților tăi cele mai inspirate cadouri de Paște!

VouchersDepot.com este o platformă internațională dedicată automatizării achiziției și distribuției de carduri cadou digitale, atât în mediul B2B pentru companii interesate să-și recompenseze clienții, partenerii și angajații, cât și în mediul B2C pentru clienții finali care doresc să achiziționeze carduri cadou digitale. Compania este licențiată în administrarea programelor de carduri cadou ale companiilor, prin emitere și distribuție, cu răscumpărare online și offline.

VouchersDepot.com integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa, oferind o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de bugete.

Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 55 milioane de euro în 2023. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related