Giganții Tech se alătură ediției cu numărul 10 DevTalks România, pe 21-22 iunie

Giganții Tech se alătură ediției cu numărul 10 DevTalks România, pe 21-22 iunie

MassMutual Romania, Booking Holdings, Amazon, IBM Romania și multi alții se întâlnesc la Romexpo, în cadrul celei mai mari conferințe dedicată developerilor și profesioniștilor IT.

DevTalks, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT din România, organizată de Catalyst Solutions, revine în format fizic pe 21 și 22 iunie, la Romexpo, Pavilion B1. La eveniment sunt așteptați  3500 de profesioniști IT&C si 50 de companii renumite din Industria Tech. În premieră la DevTalks, participanții se pot bucura de Gaming Stage, cu speakeri profesioniști din aria de dezvoltare cod jocuri video si design. 110 speakeri internaționali și locali vor urca pe cele 14 scene din cadrul conferinței printre care se regăsesc nume sonore de la Netflix, Inc. Google Cloud, Microsoft, The Lego Group, Amazon Web Services, GitLab, iar lista continuă.

Pasionații de tehnologie vor putea beneficia de o experiență 360 în cele două zile de eveniment. Cei prezenți vor putea participa la sesiunile ce vor avea loc pe cele 14 scene și vor avea acces la o zona expozițională care se va transforma într-un cadru vibrant de schimb de idei cu peste 50 de parteneri de top din Industria Tech.

În cadrul ediției cu numărul 10 vor fi lansate 4 zone noi cu un impact puternic în comunitate: Grow your Idea (zonă dedicată start-up-urilor sau ideilor care pot avea impact in piața tech), Diversity Area (abordează subiectele de discuție de la ora actuală, pornind de la diversitate culturală până la egalitate în lumea STEM), Mobility Area (despre progresul în mobilitatea urbană, smart city și ce proiecte are București în curs de dezvoltare) și EduTech Area (zonă dedicată copiilor cu vârste între 6 și 16 ani, care vor să se inițieze în programare).

"DevTalks România este un eveniment de talie internațională, iar anul acesta ni se alătură o lista impresionantă de speakeri internaționali și locali, precum și giganți din Industria Tech. Revenim la Romexpo, într-un spațiu de 11.000 mp, cu perspective noi și concepte dedicate inovației din Industria IT, educației și mobilității. Peste 50 companii partenere vor urca pe scenele DevTalks și vor prezenta proiecte, provocări și soluții din industrie. Pot afirma cu certitudine că DevTalks are un impact major în Industria IT din România și ne bucurăm de încrederea unei comunități de peste 40.000 developeri și profesioniști IT.", Roxana Sluser, Project Manager @DevTalks.

3500 de specialiști și pasionați de industria IT vor participa la sesiunile care vor avea loc pe cele 14 scene în format fizic: Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data&Cloud, DevLead,  Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Cybersecurity, Product World și Gaming. Cea din urmă este inclusă în premieră pe agenda celei de-a doua zi de eveniment (22 iunie) unde vor fi discutate ultimele tendințe din gaming.

 Printre sesiunile confirmate deja se numără:

  • DevOps at Netflix” - Tejas Chopra, Sr. Software Engineer @Netflix, Inc. pe Main Stage, 22 iunie.

„Netflix este un lider global în streaming video și a fost dintotdeauna cunoscut în Silicon Valley pentru elementul său cultural.

În această sesiune, participanții vor afla despre modul în care Netflix se raportează la DevOps, despre felul în care cultura noastră pătrunde în mentalitatea colectivă în ceea ce privește practicile Agile și DevOps.”

  • Enhancing Flight Safety in Risk-Averse Systems through AI, ML, and IoT Integration” - Syed Rehan, Sr. IoT Developer Evangelist @Amazon Web Services, pe Main Stage, 21 iunie.

„În industria aviatică, siguranța pasagerilor și a echipajului sunt prioritatea principală. Prin integrarea inteligenței artificiale (AI), învățarea automată (ML) și Internet of Things (IoT), industria e pregătită să facă progrese mari în ceea ce privește siguranța zborurilor. Aceste tehnologii au potențialul să ofere monitorizare în timp real și întreținere predictivă, reducerea erorilor umane și îmbunătățirea gestionării generale a riscurilor.”

  • Sustainability is eating IT - What we can’t do today” - Max Körbächer, Co-Founder and Cloud Native Advocate @Liquid Reply - pe scena Big Data & Cloud Storage, 21 iunie.

„Sustenabilitatea este un obiectiv tot mai des întâlnit în aproape toate industriile. Acum este timpul pentru IT, dar computerele (în cloud) care țin cont de amprenta de carbon sunt într-un stadiu incipient. Max va arăta provocările cu care trebuie să ne confruntăm și acțiunile ce pot fi luate pentru a-ți optimiza calculatoarele și infrastructura. E necesar să ne concentrăm pe eficiență, utilizarea și reducerea resurselor.”

Ediția aceasta este susținută de MassMutual Romania, în calitate de Sponsor Principal, alături de companiile partenere:
Stage Partners: Booking Holdings, The Estée Lauder Companies Bucharest Global Technology Cente, Happening, METRO.digital, Nagarro, Playtika, UniCredit, Vodafone România, _VOIS.
Tech Area Partners: IDS Consulting, Luxoft România, Systematic, LucaNet.
Gold Partners: Amazon, Cyber Smart Defence, EPAM Romania, Every Matrix, IBM Romania, 1&1 Internet Development, LSEG România, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Thales, Thoughtworks.
Tech Supporters: Accenture, Swissquote, Siemens, Quadcode.

 

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

  • DevTalks, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce împreună 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related