Vertical Video - Formula de succes pentru Video Marketing 2023

Vertical Video - Formula de succes pentru Video Marketing 2023

În screenshot-ul acesta poți vedea ce rezultate am obținut în mod organic în decurs de două zile, utilizând formula creată de PixToon și prezentată mai jos.

Bine ai venit la următorul episod: “Video Marketing 101 cu PixToon”, unde împărtășim cunoștințe care te vor ajuta să profiți la maximum de cele mai recente tendințe video.

Ca profesionist în marketing, cu siguranță ai observat creșterea interesului față de conținut video precum stories, reels și videoclipuri TikTok. Aceste formate atrag tot mai mulți vizualizări pe zi ce trece, iar această tendință nu va înceta în curând.

Dar de ce este important să luăm în considerare videoclipurile verticale în strategiile noastre de marketing?

Dacă ești un profesionist în marketing, atunci acest articol este pentru tine.

Astăzi vrem să împărtășim câteva idei pe care le-am obținut după ce am efectuat o cercetare la PixToon.

Dar mai întâi, vreau să te întreb: a fost măcar o zi în care nu ai navigat prin stories, reels sau TikTok?

"Asta m-am gândit și eu!"

Acest tip de conținut video obține din ce în ce mai multe vizualizări și trendul nu pare să scadă curând. Aceasta poate fi un instrument de marketing foarte puternic și pentru tine.

Oamenii se uită la mai multe videoclipuri pe telefoanele lor decât oricând si majoritatea telefoanelor sunt ținute vertical.

Ce face un videoclip vertical bun și captivant? Ei bine, asta e ușor:

Îți vom spune formula perfectă care te va ajuta să faci videoclipul tău un magnet pentru trafic și impresii!

În primul rând ia-ți telefonul și filmează o locație care va fi imediat recunoscută de publicul tău; această locație ar putea fi partea centrală a orașului în care trăiești, o clădire uimitoare sau chiar fațada biroului tău - astfel captezi atenția publicului tău.

 

În al doilea rând trebuie să adăugăm un pic de “sugar & spice”! Cere unei echipe de profesioniști să te ajute să încorporezi un efect special 3D și realist în videoclip - unul care să fie legat de produsele sau serviciile tale. Astfel obținem acel efect WOW care declanșează impresiile și reacțiile.

 

Sfaturile noastre pentru a face un videoclip vertical eficient și captivant pentru afacerea ta!

Am pregătit pentru tine cele 3 pachete ale noastre, cu 3, 6 sau 12 videoclipuri virale verticale produse de la zero de noi.

În concluzie, odată cu creșterea interesului față de acest format de conținut video, afacerile trebuie să creeze videoclipuri optimizate pentru orientarea ecranului vertical. O locație recunoscută, combinată cu un efect special 3D realist, poate crea un efect de uimire care captivează publicul și generează impresii și reacții. Cu serviciile de producție video PixToon, puteți crea mai multe videoclipuri virale care vă sporesc prezența online și vă aduc bani.

Ia legătura cu experții noștri și ei te vor ghida prin întregul proces de a obține video content perfect pentru necesitățile companiei tale.

Urmărește-ne pe Instagram pentru mai multe idei referitor la content video și tips & tricks din industrie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related