Participanții Young Lions din România sunt Mădălina Pop și Ionuț Raicu, Tribal Worldwide

Participanții Young Lions din România sunt Mădălina Pop și Ionuț Raicu, Tribal Worldwide

Mădălina Pop și Ionuț Raicu, Group Creative Directors la Tribal Worldwide, sunt câștigătorii competiției Young Lions în România. După o experiență educativă și plină de inspirație în cadrul #TheAlternativeSchool, cursanții au avut de rezolvat două briefuri pentru a facilita procesul de selecție a reprezentanților. Soluțiile propuse de Mădălina și Ionuț au obținut cel mai mare punctaj, după jurizarea făcută de profesioniști români și internaționali.

Pe parcursul celor patru săptămâni de cursuri, peste 80 de participanți au fost pregătiți de personalități influente din țară, dar și din afară, care le-au prezentat prin lentila lor trendurile in design, media creativă, branding si advertising.

In luna iunie, cei doi câștigători vor merge la festivalul Cannes Lions pentru a participa la a doua etapă Young Lions, alături de reprezentanții celorlalte țări înscrise în competiție. Echipa va avea la dispoziție 24h pentru a rezolva brieful de Design pe care îl vor prezenta în fața juriului specializat.

„De la un mesaj în care Simina ne întreba dacă vrem să mergem la The Alternative School, până la rezultatul că am câștigat și că vom ajunge la Cannes totul a mers super lin și am avut mare noroc să fim noi în această poziție.”, spun Mădălina Pop și Ionuț Raicu.

Tribal Worldwide pune în centrul activității recrutarea și susținerea minților creative, încă de la început de drum. Agenția își concentrează activitatea pe oferirea de soluții digitale care combină tehnici actuale și metode inovatoare pentru a atinge un target din ce în ce mai selectiv.

Simina Dima, Managing Director & Creative Director Tribal Worldwide România, care a trait și ea experiența #TheAlternativeSchool în trecut și care a făcut parte din echipa premiată cu Gold la Storytelling Academy, a declarat:

"Suntem mândri de performanțele Mădălinei și ale lui Ionuț și suntem încrezători că vor face o figură frumoasă la competiția Young Lions de la Cannes. La Tribal punem mare preț pe dezvoltarea talentelor și susținem cu pasiune inițiativele care îi ajută pe profesioniști să-și atingă potențialul maxim".

Festivalul va avea loc între 19-23 iunie, iar câștigătorii concursului Young Lions vor fi anunțați în ultima seară, în cadrul marii festivități de premiere.

The Alternative School este platforma de educație care organizează de peste 18 ani specializări și competiții internaționale cu focus pe creativitate de elită, armonizând demersuri de lobby în favoarea industriei locale în contexte globale. Dintre miile de creativi și executivi formați în laboratoarele The Alternative School, un număr relevant se bucură de recunoaștere internațională pe scenele marilor festivaluri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related