IQOS ILUMA își face intrarea în stil mare pe piața din România, cu un eveniment exclusivist la Muzeul de Artă Recentă

IQOS ILUMA își face intrarea în stil mare pe piața din România, cu un eveniment exclusivist la Muzeul de Artă Recentă

Simplitate, tehnologie, inovație – sunt cele trei ingrediente pe care IQOS a reușit să le combine într-una dintre cele mai așteptate lansări de produs ale anului. Membrii comunității din IQOS Club au fost primii care au făcut în sfârșit cunoștință cu IQOS ILUMA. Muzeul de Artă Recentă din București și-a primit oaspeții cu un decor exclusivist, în care detaliile futuriste s-au combinat cu surprizele pregătite de organizatori pentru cei veniți să descopere cea mai nouă tehnologie oferită de IQOS în gama produselor fără fum.

Iluminat în turcoaz, îmbrăcat în lumini arhitecturale abstracte și imagini din universul brandului, muzeul și-a deschis porțile exclusiv pentru membrii IQOS CLUB invitați la evenimentul de lansare. Culoarele clădirii, transformate în tuneluri de lumini și oglinzi infinite, au lăsat publicul să exploreze spațiul neconvențional și a oferit un adevărat spectacol al simțurilor. Participanții au acceptat provocarea de a descoperi experiențe inedite la fiecare dintre etajele clădirii și au trecut, împreună cu IQOS, la nivelul următor. Alexandrina și DJ Alex au fost arhitecții spațiului muzical în care s-a produs întâlnirea dintre public și IQOS ILUMA.

Fiecare moment al evenimentului a fost conceput în așa fel încât să amplifice așteptarea până în momentul marii dezvăluiri – un dispozitiv impresionant, rezultat al cercetărilor și al creativității unei întregi echipe de specialiști, adaptat impecabil la stilul și spiritul comunității în care pătrunde, gândit să se integreze firesc în viața fiecărui utilizator.

IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Am pornit de la feedback-ul consumatorilor și am creat un produs superior modelelor din generațiilor anterioare de IQOS, și, în același timp, mai simplu și mai intuitiv decât acestea. Tehnologia sa de încălzire prin inducție încălzește tutunul din interior. Dar, spre deosebire de sistemele noastre anterioare de încălzire a tutunului, IQOS ILUMA nu are lamelă. Asta înseamnă că nu va mai fi niciodată nevoie de curățarea dispozitivului, deoarece nu există reziduuri de tutun și nici riscul ruperii lamelei. Produsul, care are un design cu adevărat elegant, va fi disponibil în două variante și vine cu o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare. Datorită acestei noi tehnologii și grație celorlalte caracteristici ale produsului, am reușit să soluționăm punctele nevralgice ale consumatorilor, care ar fi putut să îi împiedice pe unii fumători adulți să renunțe la fumat.”, Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

Bazat pe feedbackul consumatorilor, noul produs este superior modelelor din generațiile anterioare și, în același timp, mai simplu și mai intuitiv decât acestea. Disponibil pentru utilizatori în două variante: IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA. Cu un design elegant, din aluminiu anodizat și o husă din material textil, modelul IQOS ILUMA PRIME vine în patru variante de culoare, în vreme ce IQOS ILUMA intră pe piață în cinci culori. 

IQOS continuă să încurajeze spiritul creativ al consumatorilor și le oferă o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare ale dispozitivelor, potrivite pentru orice eveniment sau stare de spirit.

Susținător constant al spiritului creativ, IQOS nu a lipsit de la cele mai importante evenimente artistice ale sezonului. Sub semnul avanpremierei, noile IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA au fost prezentate publicului venit la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Nu au lipsit însă nici de pe Aerodromul din Timișoara, unde noile produse au fost lansate  în exclusivitate pentru iubitorii de muzică veniți la Flight Festival. Pentru restul utilizatorilor, cele două produse revoluționare sunt disponibile online și în magazinele din România începând chiar de azi.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Sectiune



Branded


Related