Noua gamă de vinuri, Iluziv by Jidvei,  o premieră pe piața vinului din România

Noua gamă de vinuri, Iluziv by Jidvei,  o premieră pe piața vinului din România

Jidvei lansează pe piață noua gamă de vinuri Iluziv, imaginată special pentru cei tineri, și care îmbină un look contemporan și fresh cu respectul caracteristic companiei Jidvei pentru arta vinului.

Unicitatea gamei Iluziv constă atât în alegerea îndrăzneață a soiurilor, cât și în etichetarea termosensibilă, oferind o călătorie totală într-un univers în care ceeea ce primești este întodeauna mai mult și mai bogat decât ceea ce vezi.

Gama Iluziv propune trei cupaje perfecte pentru noi experiențe gustative.

Floral și fructat, Iluziv Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Muscat Ottonel este o experiență care te va purta către o realitate exuberantă. Un dialog exploziv între arome autentice și prospețimea tipică terroir-ului Jidvei, complexitate și simplitate într-un vin cu o personalitate unică.

Iluziv Traminer Roz, Pinot Gris și Chardonnay aduc împreună arome și note intrigante in tonuri elegante de fructe galbene, mere, pere și gutui. Perfect pentru a fi savurat alături de prieteni la o cină specială sau la un prânz mai sofisticat.

Spontan și expresiv, Iluziv Roze (Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir) te cucerește instantaneu cu accente fine de cireșe, coacăze roșii și negre, urmate de tonuri condimentate de piper alb și sumac. Gustul verii, într-un pahar cu vin, accentuat de un val revigorant de prospețime fructată.

Pe lângă designul foarte actual care ilustrează perfect conceptul de iluzie gustativă stilizată într-o iluzie optică, eticheta este realizată printr-un procedeu tehnic special – aplicarea de cerneală termosensibilă. Atunci când vinul se răcește și este gata de a fi savurat, eticheta își schimbă culoarea, iar numele vinului devine cât se poate de evident, așa cum și iluziile se risipesc după ce deguști vinul și începi să identifici și să te bucuri de notele și aromele sale.”, Ana Necșulescu, Director de Comunicare Jidvei

Lansarea oficială a gamei Iluziv va avea loc în cadrul festivalului Nostalgia, într-o atmosferă plină de energie, muzică și dans.

Retro va fi mereu la modă, iar Jidvei se reinventează cu fiecare vin nou, cu fiecare poveste. La Nostalgia, am creat și un spațiu imersiv, bazat pe iluzii optice, pentru ca cei prezenți să trăiască o experiență cu adevărat extraordinară atunci când vor degusta, în premieră, vinurile Iluziv.”, Ana Necșulescu, Director de Comunicare Jidvei

Vara asta, trăiește Iluziv!

Grupul Jidvei, cel mai mare producător de vin din România, deține cea mai mare plantație viticolă din țară și din Europa cu proprietar unic, având 2.500 de hectare de viță-de-vie și crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Tăuni, Blaj și Bălcaciu, a căror capacitate de stocare impresionantă depășește 35 de milioane de litri.

În zona DOC JIDVEI, se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an de medaliile obținute la competiții internaționale. Vinurile de Jidvei au fost distinse în ultimii 10 ani cu peste 500 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related