IAA si Codecs au creat prima scoala din Romania pentru specialisti in marketing si comunicare

International Advertising Association lanseaza "IAA School of Marketing&Communications", prima scoala intensiva din Romania care se adreseaza profesionistilor din domeniul marketing si comunicare si ofera cursuri la standarde internationale. Scoala va avea trei module pentru diferite nivele de specializare: juniori, seniori si directori.

Inscrierile pentru primul modul au loc in perioada 26 februarie - 16 martie si se fac pe baza unui dosar care va cuprinde o fisa personala, CV-ul candidatului, poza si eseuri pe 3 teme date. Candidatii admisi incep cursurile la finalul lunii martie.

Primul modul al "IAA School of Marketing&Communications" se adreseaza juniorilor si dureaza patru luni. Acesta include sase discipline: Marketing, Communication, Research, PRS (presentation - reasoning & show), Business Administration & Finance si The Next Level, insumand 144 ore de curs. Acestea vor fi sutinute de profesori/ practicieni de renume, printre care se numara Mark Jezewski, Mihail Vartosu, John Griffiths, Afrodita Blasius, Dan Petre.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

gratia bolat
acum 17 ani
un numar de telefon..ceva!
stochita diana
acum 17 ani
Inscrierile vor avea loc la sediul firmei Codecs, str.Agricultori, nr.37-39, sector 2, incepand cu data de 26 februarie.


Branded


Related