Creativity4Better 2023 anunță Star Speaker. Lior Raz, actor și scenarist - Fauda și Hit&Run, va urca pe scenă în data de 31 octombrie 2023

Creativity4Better 2023 anunță Star Speaker. Lior Raz, actor și scenarist - Fauda și Hit&Run, va urca pe scenă în data de 31 octombrie 2023

Suntem onorați să găzduim un artist carismatic: Lior Raz, actor și scenarist, co-creator al serialelor Fauda, Hit&Run și multe altele.

Cu o experiență în cadrul Forțelor de Apărare Israeliene, dar și cu o pasiune pentru marele ecran, Lior Raz este o persoană unică, cu o perspectivă profundă asupra vieții, artei și rezolvării conflictelor, atât pentru soldați, cât și pentru civili. A început să studieze actoria la vârsta de 24 de ani, la Școala de teatru Nissan Nativ din Tel Aviv, și, ca mulți actori, primele sale roluri au fost în teatru. Pentru el, a fi mintea și inima din spatele FAUDA, serialul de succes de tip thriller politic, a fost un exercițiu de vindecare, iar premiile pe care serialul le-a primit de la organizații naționale și internaționale au fost doar o recunoaștere palpabilă a eforturilor sale. După FAUDA, Lior a co-creat și a jucat în multe alte seriale de televiziune, cum ar fi Hit&Run sau Ghosts of Beirut.

Apariția lui Lior Raz a fost intermediată de UTA Speakers, New York.

Conferința Creativity4Better nu ar fi posibilă fără partenerii noștri: Presenting Partners: Kaufland și TikTok; Gold Partners: Coca-Cola și Google; Partners: Dacia, Mastercard și Heineken; Gold Media Partners: la BBC Studios, Radio Guerilla, ProTV și Phoenix Media; Media Partners: IQads, profit.ro, Progresiv, Wall-Street.ro, 9AM News, Elle, avocatnet.ro, unica.ro, Paginademedia.ro, și Kudika.

De asemenea, mulțumim Ministerului Culturii pentru patronaj.

Te așteptăm la cea de-a 7-a ediție a "Creativity4Better"!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related