MSL își consolidează oferta de comunicare strategică în România prin lansarea MSL Consultants

MSL își consolidează oferta de comunicare strategică în România prin lansarea MSL Consultants
Andreea Logigan, Managing Director MSL Consultants/ Sebastian Stępak, CEO Central and Eastern Europe MSL/ Oana Bulexa, CEO MSL Group România

MSL își consolidează oferta de comunicare strategică în România prin lansarea MSL Consultants, agenție specializată în servicii de Corporate Reputation, Executive Positioning, Issue & Crisis Management și Public Affairs.

MSL Consultants va activa sub umbrela MSL România, dar independent de MSL The Practice, care va continua să ofere servicii de PR și comunicare full-service cu focus pe inovație și creativitate.  

Cu MSL Consultants dăm startul unei noi direcții de dezvoltare, cea a unor sub-branduri MSL care oferă clienților servicii hiper specializate. Vom continua extinderea și în următoarele luni, astfel încât la finalul acestui an să operăm patru sub-branduri MSL active: MSL The Practice, MSL Consultants și încă două noi, specializate în Employer Branding & Employee Engagement, respectiv în ESG & Social Impact”, a declarat Oana Bulexa, CEO MSL Group România.

Misiunea MSL Consultants este aceea de a proteja reputația companiilor și de a consolida relațiile cu angajații, investitorii, liderii de opinie publici și guvernamentali, dar și cu clienții. Agenția dezvoltă strategii și programe personalizate, fundamentate de date statistice și analize complexe, realizate în colaborare cu divizia de Data Intelligence a Publicis Groupe România.

Liderul MSL Consultants va fi Andreea Logigan, care a condus anterior departamentul Corporate al MSL The Practice. Andreea este un consultant strategic de comunicare cu experiență de 15 ani și un palmares impresionant de clienți și campanii premiate la ICCO Global Awards, PR Week Global Awards, International Business Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics și alte festivaluri locale și internaționale de comunicare.

Clienții caută parteneri de comunicare care demonstrează o înțelegere în detaliu a industriei lor și care stăpânesc foarte bine anumite arii de competență. Pentru a putea răspunde acestei așteptări este necesară o conectare permanentă la tot ce apare nou și se dezbate nu doar la nivel local, ci și la nivel global. Lucrăm deja la primele campanii pentru clienți și am toată încrederea că vom construi încă un brand puternic de consultanță sub umbrela MSL”, a declarat Andreea Logigan, Managing Director MSL Consultants.

Noua agenție va dedica o atenție sporită dezvoltării de noi instrumente și soluții strategice specifice pentru companiile care se confruntă cu provocări de business și de reputație la cel mai înalt nivel, punând în valoare ADN-ul de consultanță strategică pentru care MSL este recunoscut la nivel regional și global.

Suntem cel mai bine reprezentat grup de comunicare la nivel de Central Eastern Europe, iar colaborarea excelentă și transferul permanent de know-how dintre operațiunile din fiecare țară funcționează în avantajul clienților noștri, care se așteaptă la un veritabil Power of One nu doar la nivel local, ci și regional. România este o țară prioritară pentru noi, unde operăm deja cu brandul numărul 1 în preferințele clienților, MSL The Practice. Lansarea MSL Consultants și a următoarelor două sub-branduri MSL ne permite să oferim companiilor un spectru complet de servicii de consultanță la cel mai înalt nivel”, a declarat Sebastian Stępak - CEO, Central and Eastern Europe, MSL.

MSL este rețeaua de relații publice și comunicare integrată a Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri din lume. MSL oferă consiliere strategică și gândire creativă care susțin obiectivele clienților săi prin campanii curajoase, care implică perspective multiple și gândire holistică pentru a construi influență și a genera impact. Cu peste 3.100 de oameni în 107 birouri din întreaga lume, MSL este, de asemenea, una dintre cele mai mari rețele de PR din Europa și cea cu cea mai rapidă creștere din Asia-Pacific.

Cea mai mare rețea de PR din Europa Centrală și de Est, MSL a fost desemnată recent „CEE Agency of the Year 2023” de către PRovoke Media în cadrul Galei Premiilor Sabre de la Frankfurt. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase distincții cu care poate fi recunoscută o agenție de PR în Europa, iar MSL a câștigat-o de patru ori în ultimii ani. 

În România, MSL este prezentă, din 2014, prin MSL The Practice, agenția cu cel mai vast portofoliul de premii de creativitate în PR din Europa de Sud Est. MSL The Practice este recunoscută pentru campaniile creative și eficiente pe care le dezvoltă pentru clienți dintr-o plajă largă de industrii, de la FMCG, Retail sau Consumer Electronics până la Banking, Auto, Healthcare, Energie, Transport, Telecomunicații, Curierat, Entertainment sau Tehnologie. La nivel local, MSL The Practice este parte din Publicis Groupe România, liderul pieței de comunicare și cel mai mare one-stop shop în cadrul căruia operează unele dintre cele mai recunoscute branduri, printre care: Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, The Geeks, MSL, Starcom, Spark Foundry sau Zenith.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

MSL Consultants

MSL Consultants' mission is to protect the reputation of companies and strengthen relationships with employees, investors, public and government opinion leaders, and customers. The agency develops customized... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related