We Singing Colors - headliner la festivalul 48 hours Varusha South Festival din Bulgaria

We Singing Colors - headliner la festivalul 48 hours Varusha South Festival din Bulgaria

Formația românească de indie pop, We Singing Colors, cântă pe 19 august la festivalul 48 hours Varusha South Festival din, Veliko Tarnovo, Bulgaria. Show-ul va avea loc pe scena Stambolov începând cu ora 21, fiind trupa care încheie seara de muzică de sâmbătă.

48 hours Varusha South Festival este o inițiativă comunitară a cărei misiune este de a prezenta exemplele de bună vecinătate și simbioza dintre prezent și istoria orașului.

Programul include numeroase evenimente care, în decurs de 48 de ore, prezintă oportunitățile de care dispune cartierul Varusha pentru sport, activități pentru întreaga familie, jocuri, conexiune cu natura, inițiative educaționale, cultură și distracție.

Activitățile se vor desfășura în principal de-a lungul râului răcoros Yantra. Pe măsură ce se apropie seara, evenimentele se vor muta de la marginea cartierului pe strada principală, care va fi închisă circulației auto sâmbătă seara între orele 19:00 și 23:30. 

 We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adâncul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important.

Al treilea album, „Hopium”, lansat anul acesta, a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe.

We Singing Colors înseamnă:

  • Andrei Hațegan: voce, chitară
  • Roxana Niculae: voce, clape
  • Joseph Burton: tobe
  • Cătălin Lungu: bass / chitară electrică
  • Narcis Axinte: chitară electrică / bass
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related