DespreCopii Media Group anunță un nou pachet de acces la conferința Parenting de succes în era schimbării, special gândit pentru companiile care încurajează dezvoltarea personală a angajaților

DespreCopii Media Group anunță un nou pachet de acces la conferința Parenting de succes în era schimbării, special gândit pentru companiile care încurajează dezvoltarea personală a angajaților

Evenimentul “Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării“ va avea loc în data de 29 septembrie la Sala Radio București.

DespreCopii Media Group vine în sprijinul companiilor care își doresc să susțină echilibrul work-life și totodată dezvoltarea personală și în meseria de părinți a angajaților. Astfel, începând de astăzi, devin disponibile pachete speciale de acces la cel mai mare eveniment de parenting din acest an – „Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării” - pentru companiile care își doresc să investească în parenting de calitate.

Așadar, companiile care decid să achiziționeze bilete pentru angajați vor beneficia de următoarele discount-uri:

  • 10% pentru un pachet de 10-30 de bilete achiziționate
  • 20% pentru un pachet de 30-50 de bilete achiziționate
  • 30% pentru mai mult de 50 de bilete achiziționate

 

Meseria de părinte, cel puțin la fel de importantă precum cea profesională

DespreCopii Media, prezent în industria de parenting de peste 23 de ani și partener de încredere pentru sute de companii care susțin parenting-ul pozitiv, informarea și educarea corectă a părinților din România, încurajează dezvoltarea angajaților în calitate de părinți. La fel ca în meseria de zi cu zi de la locul de muncă, și în meseria de părinte fiecare moment, decizie și gest contează, astfel că participarea la acest eveniment nu poate fi ratată de părinții care își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor.

Companiile le pot facilita accesul la conferință și pot pune o piatră de temelie importantă în dezvoltarea ca părinți a angajaților, definitorie pentru echilibrul viață personală – viață profesională, unul dintre beneficiile cele mai căutate în prezent la locul de muncă.

 

Cel mai mare eveniment de parenting din România: Speakeri internaționali, lideri de opinie și voci locale puternice

Evenimentul “Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării“ va reuni, în data de 29 septembrie, la Sala Radio din București, speakeri internaționali, voci locale puternice și 950 de părinți care au același obiectiv clar: să țină pasul cu lumea într-o continuă schimbare pentru un viitor mai bun al copiilor lor.

Inteligența artificială, schimbările climatice, secretele parenting-ului danez, educația financiară, modelul tatălui în dezvoltarea copilui și impactul bullying-ului sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul evenimentului.

Conferința Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbăriieste organizată de DespreCopii Media Group în parteneriat cu Radio București FM. Partenerii care susțin și fac posibil acest eveniment sunt: Lego, BCR (Școala de bani), Novakid, Humanitas Junior și Sanador. Companiile care își doresc să susțină parenting-ul de calitate și să facă parte dintr-o mișcare de impact pe piața locală sunt invitate să contacteze organizatorii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related