Primul forum de PR si Corporate Communication

Pe 13 martie, la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti, Evensys organizeaza primul forum dedicat Relatiilor Publice din Romania - PR Forum 2007. Pentru o zi, evenimentul reuneste profesionistii in comunicare pentru a discuta tendintele industriei de PR locale si a dezbate provocarile actuale ale acesteia.

Prima editie a PR Forum va avea ca subiect central Comunicarea Corporativa si va include conferinte si seminarii sustinute de practicieni recunoscuti in comunitatea de PR locala.
Alaturi de cei mai buni consultanti romani, in cadrul evenimentului este invitat sa participe Sandro Baricevic, Communications & Public Affairs Manager, Coca-Cola Adriatic and Balkans Region. Cu o experienta de peste 10 ani in PR, Baricevic lucreaza pentru Coca-Cola din 1999, fiind responsabil de strategiile regionale de Public Relations si Public Affairs ale companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

SectiuneRelated