Highlight Agency - expertiză românească pentru BTL european

Highlight Agency - expertiză românească pentru BTL european

Încă din anul 2022, Highlight Agency a fost agenția alături de care brandul de bere Kozel a debutat pe piața din România și tot de atunci agenția și-a dedicat constant resursele și expertiza pentru proiecte țapene, de amploare, desfășurate în întreaga Europă.

Anul trecut, agenția a reușit să se evidențieze în fața unui număr extins de agenții BTL din mai multe țări, câștigând un pitch internațional organizat de echipa regională Kozel din Cehia, în vederea dezvoltării unui proiect inovator, marcând începutul unei colaborări fructuoase.

Proiectul impresionant se remarcă prin complexitatea sa și presupune concepția și arhitectura unui set-up modular de evenimente Kozel, care se extinde pe o suprafață de 500 mp și care se adaptează lingvistic la fiecare țară în care este implementat. De asemenea, Highlight Agency s-a ocupat de proiectele tehnice asigurându-se ca producția de mobilier să fie de cea mai bună calitate, durabilă și ușor de implementat, respectând standardele și certificatele europene de siguranță, ocupându-se și de serviciile de transport și logistică, colaborând cu echipe calificate din diverse țări pentru implementarea evenimentelor.

Setup-ul creat de Highlight Agency include zone de relaxare, baruri, activități interactive cu brandul, experiențe unice, jocuri, zone foto și combină elementele tradiționale ale brandului cu touch-uri tehnologice inovatoare, precum ecrane și interacțiuni audio prin senzori.

În anul 2022, echipa Highlight Agency a inceput implementarea proiectului în 6 orașe: Milano, Padova și Torino (Italia), Cracovia și Gliwice (Polonia), Cluj-Napoca - Untold (România). Activările au durat în total 8 săptămâni, oferind participanților din fiecare țară experiențe one of a kind.

Am continuat în 2023, agenția fiind un pilon important in implementarea Den Kozla (Kozel Day), un eveniment special care celebrează brandul Kozel la el acasă, la Fabrica din Velke Popovice, Cehia, care a atras un număr impresionant de 20.000 de participanți care au avut parte de o experiență memorabilă, unde coordonarea și implementarea setup-ului Kozel a fost asigurată tot de echipa Highlight Agency.

Călătoria agenției și a brandului Kozel, nu s-a oprit însă aici. Următoarele destinații marcate pe hartă au inclus Milano, unde au fost prezenți timp de 2 săptămâni, urmând calea înapoi spre România, la Cluj, la festivalul Untold.

Orice călătorie are atât suișuri cât și coborâșuri, și deși în drum s-au ivit obstacole și provocări, satisfacțiile au fost pe măsură.

Echipa de proiect Highlight, a fost angajată în mod special să implementeze aceste măsuri și să garanteze o abordare riguroasă a tuturor aspectelor legale și de siguranță. Colaborarea cu agențiile și echipele de marketing din alte țări a fost o experiență aparte, care a oferit oportunitatea de a învăța de la experții din domeniu și de a trăi în întregime experiența unică a berii în Praga.

"Această călătorie a fost una deosebită, care ne-a motivat să ne depășim limitele și să obținem rezultate remarcabile. Suntem mândri de progresele noastre și suntem entuziasmați de provocările și satisfacțiile viitoare pe care le vom întâlni în continuare în cadrul acestui proiect extraordinar, alături de Kozel.", Alexandru Petrea, Chief Operating Officer.

Highlight Agency este bucuroasă să remarce că a reușit să depășească toate provocările prin eforturile și angajamentul constant, oferind în același timp participanților experiențe autentice și memorabile, cu ajutorul unei echipe dedicate, iar prin lecțiile valoroase învățate de la partenerii internaționali, au câștigat astfel aprecierea partenerilor din Europa.

Pe măsură ce reflectăm asupra călătoriei noastre alături de brandul Kozel și proiectele remarcabile pe care le-am realizat, suntem plini de mândrie pentru tot ceea ce am realizat împreună. În ciuda provocărilor pe care le-am întâlnit, satisfacția de a oferi experiențe de neuitat rămâne forța noastră de a merge mai departe. Așteptăm cu nerăbdare oportunitățile și aventurile pe care anul viitor le aduce, cu inimile pline de entuziasm pentru acțiuni noi și inovatoare. Na zdravi pentru un nou an de colaborări memorabile și experiențe extraordinare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related