Ţapul gigantic Kozel, cea mai ŢAPănă activare de la UNTOLD, poartă semnătura Highlight Agency

Ţapul gigantic Kozel, cea mai ŢAPănă activare de la UNTOLD, poartă semnătura Highlight Agency

Highlight este agenţia de BTL full service a brandului Kozel în România. 

În perioada 4-7 august 2022, brandul de bere Kozel şi-a făcut apariţia ŢAPănă în atmosfera cool a festivalului UNTOLD de la Cluj. Construcția gigantică de lemn, înaltă cât un bloc de patru etaje, a fost remarcată de toată lumea. Şi nu o spunem noi, o spun chiar participanţii la eveniment, care s-au convins de activarea spectaculoasă a brandului de bere cehească Kozel.

Activarea a fost posibilă datorită unei echipe integrate de specialiști în arhitectură, design, structuriști, ingineri de sunet și lumină, IT-ști, experți BTL, oameni de field marketing, mașiniști, specialiști în producție publicitară, electricieni, tapsteri de renume, tehnicieni, totul sub coordonarea Highlight Agency.

,,A fost un proiect măreţ, adus la viaţă de o echipă plină de entuziasm şi dedicată, formată din specialişti din mai multe domenii. Fiecare dintre noi a contribuit cu o piesă importantă în construirea acestei ample activări: de la colegii din creaţie care au propus conceptul creativ al activarii din jurul construcției gigantice de lemn, până la colegii de la producţie şi managerii de eveniment care au adus la viaţă toate ideile. Echipa noastră de PR a transmis în timp real momentele ,,savuroase” din zona Kozel. Nu în ultimul rând, colaborarea extraordinară pe care o avem cu echipa Kozel, căreia îi suntem recunoscători pentru încrederea acordată, a făcut ca acest proiect etalon să devină realitate”, a spus Ionuţ Curtean, Managing Partner Highlight Agency.

Ţapului gigantic i-a stat foarte bine printre artificii, muzică, lumini arhitecturale şi mai ales printre vizitatorii care i-au călcat pragul. Pragul sau chiar etajul, pentru că aşa cum aţi aflat deja, ţapul a fost construit pe două niveluri. Şi pentru că activarea Kozel a presupus premierea celor care au fost prietenoşi cu natura, reciclând cât mai multe doze de aluminiu, aceștia s-au bucurat de premii sau de o experienţă unică în barul special amenajat de la etaj. Au fost realizate GIF-uri de la înălţime, s-au degustat berile Kozel Premium și Kozel Dark, iar zahărul, mierea, scortișoara şi fulgii de ciocolată au creat mixul perfect dintre savurarea unei beri şi vibe-ul de festival prin ritualuri servire speciale.

Zona Kozel a oferit vizitatorilor un spaţiu generos de relaxare, o zona cu jocuri şi divertisment, un barbershop cu hairstyliști pentru realizarea unui look ȚAPăn de festival, photo cornere și multe alte oportunități de chill&fun.

Cel mai important pentru noi este feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la participanţii la festival şi energia lor molipsitoare, care s-a simţit permanent în zona Kozel. Ne bucurăm că am reuşit, împreună cu Highlight Agency, să oferim o experienţă ŢAPănă, care a făcut istorie la ediţia UNTOLD de anul acesta”, a spus Cătălin Cîrstea, Senior Brand Manager Kozel.

Highlight Agency este agenţia de BTL a brandului Kozel în România şi a conceput şi implementat toate activările brandului, de la evenimentul de lansare la construcţia ţapului gigantic şi zona Kozel de la UNTOLD. Colaborarea de succes dintre brand şi agenţie nu se opreşte aici şi multe lucruri ŢAPene urmează să se întâmple.

Na zdravi!

Echipa care a lucrat cu mult entuziasm la proiect:

Din partea Kozel
Iulia Andreșoiu – Vice President Marketing
Cătălin Cîrstea – Senior Brand Manager
Vanda Clain – Brand Manager
Valentina Nica – Brand Manager
Dragos-Florin Oprescu - National Events Manager
Victor Popa - Head Of Integrated Communications
Doinița Roman – Media Manager
Carmen Grigoraș – Digital Manager
Oana Mateescu – Public Affairs & External Relations Senior Manager
Lidia Grosan - External Communication Manager
Ioana-Alexandra Stoica - Sustainable Development Specialist

Din partea HIGHLIGHT AGENCY
Ionuț Curtean – Managing Partner
Alexandru Petrea – BTL Manager
Ana Ailenei – Client Service Director
Radu Băițan – Senior Events Producer
Alina Samoilă – Account Director
Doru Candit - Account Manager
Cristian Olteanu - Production Manager
Benedict Dumitrescu - Creative Director
Claudia Dumitrescu - Senior Art Director
Sebastian Pâslaru - Graphic Designer
Abigél Török - Graphic Designer
Alex Apostol - 3D Designer
Vlad Rus - 3D Designer
Adina Fartuşnic - Copywriter

Din partea HIGHLIGHT PR:
Oana Radu – Managing Partner
Diana Vuței – PR Manager
Miruna-Andreea Pascu - PR Executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related