Highlight Agency aniversează cinci ani de activitate și înființarea unei noi agenții integrate de comunicare, Highlight PR

Highlight Agency aniversează cinci ani de activitate și înființarea unei noi agenții integrate de comunicare, Highlight PR
Ionuţ Curtean, Managing Partner Highlight Agency/ Oana Radu, Managing Partner Highlight PR

Dublă sărbătoare în casa Highlight Agency. Pe lângă împlinirea a cinci ani pe piața de advertising din România, agenția anunță și extinderea business-ului, prin deschiderea Highlight PR. Noua agenție de comunicare oferă servicii integrate din următoarele arii de expertiză: media relations, strategie, comunicare corporate, de brand, internă și de criză, CSR, digital, social media, campanii cu influenceri, concepte creative și evenimente din sfera relațiilor publice.

Agenția Highlight activează încă din anul 2008 în industria de advertising, având la început o activitate restrânsă în Sibiu. Cu cinci ani în urmă însă, aceasta a trecut printr-un proces de rebranding și de extindere națională a întregii activități.

Highlight Agency, născută din dorința de a face imposibilul posibil, este deja cunoscută în piață pentru proiectele de amploare și activările care au avut loc de-a lungul anilor la marile festivaluri de muzică din țară, la evenimente de divertisment, pentru caravanele naționale în școli sau zone de agrement și campaniile de trade pentru atragerea consumatorilor.

“Odată cu trecerea timpului, am identificat în piață diverse oportunități care să ne provoace, să ne ajute să ne dezvoltăm și să creștem alături de brandurile pe care le reprezentăm. An de an am adăugat servicii noi, am mărit echipa și ne-am extins, însă am vrut să mergem chiar mai departe.  Moment care a dus la nașterea agenției Highlight PR. Am considerat că PR-ul poate veni ca o completare naturală a serviciilor pe care deja le oferim pentru clienții din portofoliul nostru, și am văzut și în piață o deschidere tot mai mare din partea companiilor pentru genul acesta de servicii”, a declarat Ionuţ Curtean, Managing Partner Highlight Agency. 

“Fascinația mea pentru povești și oamenii din spatele lor m-a convins instant să accept provocarea venită din partea Highlight Agency. Orice poveste poate fi una deosebită, important este însă cum ajunge ea către audiență. Cuvintele cheie care definesc ceea ce reprezintă astăzi Highlight PR sunt: autenticitate, storytelling și umanitate”, a menționat Oana Radu, Managing Partner Highlight PR.

Echipa Highlight PR reuneşte specialişti din toate ariile de comunicare, cu o experienţă vastă dobândită atât în cadrul unor agenţii de relaţii publice, cât şi în cadrul unor companii importante.

“Echipa mixtă alcătuită din oameni de agenţie, cât şi din oameni din mediul corporate, ne permite să vedem mai ușor și perspectiva clienților, să le înţelegem nevoile şi să venim cu soluţii perfect adaptate cerinţelor acestora. Un alt avantaj al acestui mix este dat de pragmatismul creativ care se formează natural, atunci când se schițează strategiile de comunicare ale unui proiect. Acest lucru ne ajută să măsurăm impactul campaniilor implementate și să propunem activități cât mai relevante pentru clienții noștri”, a mai adăugat Oana Radu, Managing Partner Highlight PR.

Highlight Agency a dezvoltat campanii și proiecte până în prezent pentru branduri precum: Vodafone, Peroni, Ursus Premium, Ursus Cooler, Ciucaș, NIVEA, Veranda Mall, Lay's, Pepsi, Lipton, Mirinda, Rockstar, Kandia, Danone, Unisol, Floriol, Savex, Semana, Milde, Durex, Dettol, Gaviscon, Covalact, Rowenta, Tefal, Jim Beam, Glenfiddich, Hendrick's Gin, Alexandrion Flavours.

La momentul actual, agenția de publicitate are sediul central la București și dispune de șase filiale regionale în Sibiu, Cluj, Brașov, Pitești, Suceava și Constanța. Principala activitate a agenției este organizarea de campanii de comunicare cu focus în zona de BTL pentru clienți din diferite industrii, evenimente și activări de brand, comunicare de trade, concepte creative și producție publicitară.

În contextul pandemic care a dus la contractarea pieței de advertising în ultimii 2 ani, Highlight Agency a reușit să continue trendul ascendent, crescând numărul de angajați și cifra de afaceri, depășind pragul de 3 milioane de euro în 2021. Cu o echipă de 28 de angajați și o rețea de peste 650 de prefesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în întreaga țară, Highlight Agency a păstrat nivelul de excelență în servicii și a consolidat relațiile cu partenerii de business.

Portofoliul de clienți al agenției include companii precum: Vodafone Romania, Ursus Breweries, PepsiCo, Beiersdorf Romania, Veranda Mall, Alexandrion Trading, Kandia Dulce, Bunge Romania, Reckitt Benckiser.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related