S-a lansat primul bootcamp dedicat celor care vor să devină freelancers

S-a lansat primul bootcamp dedicat celor care vor să devină freelancers

The Freelancer Bootcamp, așa cum se numește programul de mentorship gândit de Cristia Cornea, freelancer cu experiență în comunicare digitală de peste 8 ani, vine ca urmare a popularizării intense a vieții de freelancer în România. Timp de o lună, experiența de învățare din cadrul bootcamp-ului te va trece prin toate etapele vieții de freelancer, de la setarea propriilor metrici ai succesului până la a-ți face strategia de pricing și primul contract de prestare de servicii.

Gândit în mai multe module, cu părți teoretice și părți practice, dar și cu teme pentru acasă, The Freelancer Bootcamp acoperă toate fațetele vieții de freelancer și oferă instrumentele necesare pentru a porni pe acest drum imediat după finalizarea sa. Așa cum promite creatoarea acestui program, experiența va oferi acces în „culisele nefiltrate ale vieții de freelancer, cu bune și nebune”.

„Este un program așa cum eu aș fi visat acum 3 ani, când am devenit freelancer full time. Cochetam cu proiecte on my own și înainte, însă tranziția către a fi freelancer cu adevărat s-a produs în 2020. Nu găseam mai nimic online despre viața de freelancer, ci doar tot soiul de povești de succes cu oameni care lucrau din Bali, ceea ce la acel moment nu era relevant pentru mine. Căutam ceva mai aproape de realitatea mea și, deși începuseră să apară tot mai multe comunități în acest sens, tot am simțit că nimeni nu îți spune cu adevărat ce e dincolo de postările de Instagram. Așa că am lansat acest program, în care am pus tot ce am învățat și simțit în ultimii ani.”, spune Cristia Cornea, inițiatoarea The Freelancer Bootcamp.

 

Cui se adresează

Celor care sunt angajați, dar simt că nu trebuie să mai fie. Celor care simt că au acest vis deja de prea multă vreme și au nevoie de un imbold mai puternic. Celor care deja au făcut acest pas, dar încă se simt blocați și au nevoie de suport în acest sens. Chiar și celor care sunt doar curioși și nu le e clar încă dacă li se potrivește acest stil de viață.

The Freelancer Bootcamp vine să clarifice și să demistifice viata de freelancer în România, dar și să ofere ghidare și bune practici pentru cine vrea să urmeaza acest stil de viață și de muncă.

 

Curriculum

Programul se va derula exclusiv online, printr-o aplicație de streaming, pe parcursul a 4 săptămâni, cu 6 module în total, în două grupe – o grupă de weekend și o grupă afterwork, în timpul săptămânii. Numărul de participanți este limitat la 6 pentru a oferi maximum de valoare fiecărui viitor freelancer.

Cele 6 module vor acoperi subiecte precum: limite sănătoare de work-life balance, time & task management eficiente, pricing strategy, new business strategies, marketing și promovare, branding personal, workflow, contabilitate & planificare financiară.

La finalul fiecărui modul, participanții vor primi modele de lucru, template-uri gata de implementat, check lists și alte materiale ajutătoare, dar și provocări și teme cu scopul de a accelera debutul în viața de freelancer.

 

Cum te înscrii

Te poți înscrie prin formularul de pe The Freelacer Bootcamp, iar ulterior vei primi toate detaliile înrolării în program pe adresa de e-mail cu care te-ai înscris.

Contribuția în schimbul căreia poți participa la această experiență este de 1000 lei, plătibili în 2 rate, sau 800lei cu plată integrală, ca persoană fizică sau juridică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related