Formr Agency își extinde portofoliul în Monaco

Formr Agency își extinde portofoliul în Monaco

Restaurantul italian Le Pinocchio, client al Formr Agency, a sărbătorit în Monaco 50 de ani de existență, în cadrul unui eveniment privat. Formr continuă astfel să-și extindă portofoliul cu clienți internaționali.

Aflat în Orașul Vechi, în proximitatea Palatului Albert al II-lea și a familiei princiare, restaurantul este una dintre primele locații deschise pe roca iconică ce marchează personalitatea geografică a regatului.

“Le Pinocchio e despre familie, autenticitate și calitate implicită, fără demonstrații de forță. Când ești aici și simți magia locului, evadezi în afara timpului. E și motivul pentru care a fost păstrat aproape neschimbat în ultimii 50 de ani, si asta-l face atât de special. În contextul dat, încrederea clientului în procesul de rebranding pe care-l va face Formr în următoarele luni înseamnă și mai mult pentru noi. Suntem în etapa de documentare - ce mai înseamnă spiritul monegasc azi, care-i semnătură culinară a casei, ce-o face atât de iubită în mediul celebrităților din business, arte și film, care vin aici. Creația o să vină mănușă pe insight-urile din cercetare. Se conturează deja multe proiecte ieșite din previzibil”, a spus Ada Antofi, creative director și co-fondator Formr.

Fondată de trei parteneri cu pasiuni complementare: creative direction, imagine de film și regie de film, Formr își propune un discurs fresh, degajat și cu o semnătură vizuală ce se va remarca în viitoarele proiecte.

Cele trei divizii ale agenției - construcție de marcă pentru branduri, branding personal pentru talente, plus outdoor creativ, prin Billyboards sau alte fome convenționale - oferă oricărui nou client un paletar ofertant de competențe și resurse pentru a se face remarcat în ritmul pe care-l visează toți - de azi pe mâine. Agenția de creație pune accentul pe spiritul tânăr și pe un skillset ancorat în mediul online, mediu în care estetica și dinamisnul fac cu adevărat diferența.

După doar cinci luni de la lansare, agenția are în portofoliu 12 clienți pentru care s-au derulat deja proiecte în zona de design, brand building și creare de conținut pentru branduri sau talente. Partenerii spun că pasiunea și dedicarea echipei Formr Agency a generat soluții constructive în domeniul fiecăruia, dovadă că următorii clienți vin și din recomandări.

Fondat în anul 1973, Le Pinocchio își așteaptă oaspeții cu delicii culinare într-una dintre cele mai prestigioase locații din  Monaco. Aflându-se în proximitatea Palatului Prințului Albert al II-lea și a Muzeului Oceanografic, brandul promite o experiență gastronomică unică, de vibrație italiană, într-un spațiu încărcat de istorie, cu magnetism autentic pentru vizitatori.

Născută din aspirația de a "reinventa convenționalul", Formr Agency se consacră construirii și dezvoltării de branduri și talente care să inspire și să mobilizeze. Formată dintr-o echipă de creativi entuziaști, Formr se angajează să aducă o transformare benefică în universul brandingului, valorificând potențialul mărcilor și relațiile cu clienții lor. Semnătură Formr Agency e simplă: se lucrează într-o cheie contemporană, cu vizualuri memorabile și-o abordare fluidă, relaxată, conversațională, când discutăm despre atitudine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related