The Amsterdams și Claiming Apollo, dublu live la Echoes

The Amsterdams și Claiming Apollo, dublu live la Echoes

The Amsterdams cântă vineri, 3 noiembrie, în clubul Echoes din capitală, de la ora 20.30. Formația apare într-o nouă formulă, pe care o veți descoperi live. Invitați pentru show-ul de vineri seara sunt cei de la Claiming Apollo.

The Ams au fost într-un fasting muzical intermitent în ultimii ani, cu câteva lansări de single-uri și concerte răzlețe și cu mai multe schimbări de componență. Este o perioadă de tranziție, mai ales că în 2025 se fac 20 de ani de la formarea trupei. Concertele au fost dintotdeauna cea mai bună modalitate de a surprinde energia lor, iar cele 4 albume și un EP sunt pretextul perfect pentru a fi cât mai des în fața amatorilor de indie rock.

Invitații speciali de vineri seara sunt cvintetul rock alternativ, Claiming Apollo, care lucrează în prezent la primul album, după ce au lansat recent clipul piesei Over and Over Again. CLAIMING APOLLO este un nume tânăr și împletește beat-uri dansabile cu energia oferită de concertele live. În ADN-ul lor sunt, însă, trupe precum The Mono Jacks, The Speakers, Hush, Changing Skins, Endless Zone, Arashay și Oliver.

Biletele pentru concertul de vineri se găsesc pe Eventbook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related