IAA YP este în căutare de tineri profesioniști, lansând campania de recrutare Looking for the next professionals

IAA YP este în căutare de tineri profesioniști, lansând campania de recrutare Looking for the next professionals

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează campania de recrutare Looking for the next professionals! prin care își propune să ofere tinerilor pasionați de marketing, publicitate și comunicare, oportunitatea de a face parte dintr-o echipă recunoscută la nivel global. IAA Young Professionals România este câştigătoare a 6 premii internaţionale IAA Inspire Young Leader şi a fost desemnată de două ori cea mai bună filială Young Professionals din lume (în 2016, în 2018 și 2020).

Campania de recrutare se desfășoară în perioada 14 noiembrie - 3 decembrie 2023, adresându-se tinerilor ce activează sau sunt pasionați de domeniul marketing-ului și comunicării, dar și celor care sunt în căutarea unei oportunități de a-și exprima ideile și aduce o schimbare în industria MarCom. Studenții și tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani sunt încurajați să se înscrie prin completarea formularului disponibil.

Vă invit cu drag să vă oferiți șansa de trece la următorul nivel în carierele voastre, cu ajutorul IAA Young Professionals Romania. An de an suntem în căutarea unor tineri pasionați de industria MarCom, care își doresc să fie parte dintr-o comunitate de profesioniști like-minded, unde se pot dezvolta, pot crește în direcția dorită și se pot conecta cu un network puternic din domeniul nostru. Suntem o echipă fresh, foarte open-minded și diversă, ne place să dăm frâu liber creativității în proiecte care mai de care mai antrenante și nu în ultimul rând, ne place să râdem și să petrecem timp împreună. Vă recomand să rămâneți cu ochii pe noi, căci pregătim un party pe final de an și sperăm să fiți acolo în număr cât mai mare. Între timp, nu ratați șansa de a vă înscrie în IAA Young Professionals și vă promitem că universul marketingului și publicității va fi mai ușor de navigat alături de noi!”, a declarat Sabrina Dobrescu Președinte IAA Young Professionals România.a declarat Sabrina Dobrescu Președinte IAA Young Professionals România.

Avantajele membrilor IAA Young Professionals:

  • Dezvoltare personală şi profesională
  • Networking cu profesionişti MarCom din România şi din străinătate
  • Personal branding
  • Un plus în CV-ul personal
  • Existența unui cadru general în care fiecare îşi poate crea propriile beneficii
  • Reduceri la evenimentele și acțiunile IAA România (ex. Școala IAA, conferințe, seminarii)
  • Acces la evenimentele și acțiunile IAA Young Professionals

IAA Young Professionals este singura asociaţie din România dedicată tinerilor profesionişti din domeniul marketing-ului şi comunicării. În cei 16 ani de activitate IAA YP se mândreşte cu 290 de evenimente care au avut o audienţă de aproximativ 20.000 de participanţi. Toate acestea fiind realizate de cei 850 de membri YP.

Înscrierile se pot face completând unui formular.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 12 țări.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative) și Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea IAA YP Chapter Excellence Compass Award în 2016, 2018 și 2020, find desemnată ca cea mai activă și creativă filială YP din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related