Dare Digital semnează conceptul creativ pentru campania “Sănătatea începe cu o curățenie bună. Curățenia bună începe cu Klintensiv”

Dare Digital semnează conceptul creativ pentru campania “Sănătatea începe cu o curățenie bună. Curățenia bună începe cu Klintensiv”

Dare Digital semnează conceptul creativ al campaniei naționale Câștigă premii pentru o viață sănătoasă, lansată de Klintensiv, un producător de încredere specializat în dezinfectanți de uz medical și produse profesionale de curățenie din România.

Campania rulează sub mesajul “Sănătatea începe cu o curățenie bună. Curățenia bună începe cu Klintensiv” și vine în întâmpinarea nevoii consumatorilor de a se menține sănătoși, cu puțin efort. Plecând de la insight-ul că simbolul sănătății în cultura românească este curățenia, Klintensiv pune sănătatea oamenilor pe primul loc și o menține prin produse profesionale de curățenie.​

“Suntem cu totii încântați după o curățenie “ca la carte” când totul strălucește și miroase a curat. Ca producător certificat la cele mai înalte standarde medicale, Klintensiv este soluția eficientă atunci când vrei o curățenie sănătoasă. Prin campania “Câștigă premii pentru o viață sănătoasă ne dorim să răsplătim clienții Klintensiv ce aleg sănătatea printr-o curățenie bine făcută, fără efort, alegând produse de calitate. ”, spune Iunona Bălan, Account Manager @Dare Digital.

Pentru a se înscrie în campanie, utilizatorii trebuie să cumpere în perioada 19 septembrie – 15 decembrie 2023 produse Klintensiv în valoare de 15 lei și să înregistreze bonul fiscal sau factura pe site. Marele premiu constă în 2x weekenduri la Poiana Brașov. Săptămânal, utilizatorii mai pot câștiga unul dintre cele 250x pachete de curățenie Klintensiv, 10x Aspiratoare Dyson sau 10x Airfryere Heinner.

 

Credits:

Echipa Dare Digital
Account Manager: Iunona Bălan
Creative Director: Dragoș Raicu
Head of art: Corina Ion
Copywriter: Ioana Buraga
Art Director & Video Editor: Vlad Grigore

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related