Limitless Agency: Achiziție record de Black Friday 2023 - un televizor de 148.000 de euro

Limitless Agency: Achiziție record de Black Friday 2023 - un televizor de 148.000 de euro
Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency

Cea mai scumpă pereche de încălțăminte vândută a costat 3.000 euro.

Cea mai mare achiziție de Black Friday 2023 a fost un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro, urmat de o pereche de pantofi sport de 3.000 de euro (14.000 lei) și un cărucior pentru copii în valoare de peste 3.000 de euro (14.500 lei), potrivit datelor Limitless Agency, una dintre principalele agenții de marketing digital din România.

Ediția de Black Friday 2023 a înregistrat o creștere ușoară de 12% a vânzărilor online comparativ cu anul trecut, la peste 25 milioane de euro, în timp ce numărul utilizatorilor online a crescut cu 13% și numărul tranzacțiilor a crescut cu 4% per total, arată un raport al datelor din peste 400 de magazine pentru perioada 10-12 noiembrie, realizat de Limitless Agency. Recordul de anul acesta a fost reprezentat de achiziția celui mai scump televizor, în cea mai mare cantitate de până acum, în valoare totală de 740.000 euro. Dacă anul trecut a fost achiziționat un singur televizor LED Smart, în valoare de 148.000 euro, la ediția Black Friday din acest an au fost achiziționate 5 televizoare la acest preț, valorizând total 740.000 euro.

Totodată, în perioada 10-12 noiembrie, valoarea medie a comenzii a fost de 126 de euro, similar cu valoarea medie în weekendul de Black Friday de anul trecut. 

Alte cifre impresionante Black Friday 2023 sunt reprezentate de cumpărarea a 14.500 telefoane mobile, 5.000 de console playstation, 4.500 de cauciuri auto, 27 de perechi de pantofi sport Dolce & Gabbana Portofino și 16 perechi de pantofi de dama în valoare de 4.320 de lei într-o singură comandă, mai arată raportul Limitless Agency.

“Comportamentul de achiziție de Black Friday 2023 a fost ușor mai temperat, românii preferând să cumpere mai puține produse și de valori mai mici decât anul trecut. Unul dintre motive este și faptul că ediția de Black Friday a început mai devreme anul acesta, dar și faptul că românii au devenit mai chibzuiți. Însă numărul utilizatorilor a crescut cu 13%, semn că românii sunt tot mai familiarizați cu mediul online. Per total, a fost o ediție cu rezultate optime și așteptate de magazinele online, raportat și la contextul economic actual”, declară Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

În acest context, clienții Limitless Agency au obținut venituri de peste 25 milioane de euro în weekendul de Black Friday. Domeniile care au înregistrat creșteri ale vânzărilor sunt beauty și băuturi alcoolice.

Pentru ediția Black Friday 2023, magazinele online au crescut bugetele de Black Friday cu 30% în comparație cu anul trecut.

Potrivit unui raport Limitless Agency, care analizează datele Digital Market Outlook, veniturile de pe piața comerțului electronic din România vor ajunge la 7 miliarde de euro în 2023, respectiv la aproape 12 miliarde de euro până în 2027.

La Limitless Agency, credem în puterea transformării digitale și în capacitatea de a oferi rezultate fără limite.
Viziunea noastră? O lume în care afacerile evoluează constant, depășind orice barieră.

La Limitless Agency, credem că fiecare afacere are un potențial nelimitat de creștere și transformare. Noi nu vedem doar cifre și strategii, vedem vise, pasiuni și oameni dedicați. Misiunea noastră este să descoperim și să deblocăm această forță nelimitată din fiecare client, transformând-o în rezultate concrete. Pentru că, într-o lume în continuă schimbare, posibilitățile sunt infinite, iar succesul nu cunoaște limite.

Cum realizăm asta? Prin tehnologie avansată, strategii inovatoare și o echipă de experți dedicați.
Valori precum adevărul, integritatea și inovația ne ghidează în fiecare pas.

Oferim servicii de SEO, PPC, Data și Marketing, toate centrate pe un singur obiectiv: rezultate fără limite pentru afacerea ta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Pozitii

SectiuneBranded


Related