Compania românească Limitless Agency a fost premiată de gigantul Google pentru performanță în online 

Compania românească Limitless Agency a fost premiată de gigantul Google pentru performanță în online 

Limitless Agency, una dintre cele mai mari agenții de marketing digital din România, a fost premiată de Google pentru rezultatele obținute în campanii de promovare online. Compania a obținut locul 1 și locul 2 la categoria retail, fiind singura agenție de profil premiată de Google, în sectorul retail.

Limitless Agency a obținut distincția Gold din partea Google pentru performanțele excepționale în optimizarea și creșterea veniturilor, cu aproape 50%, pentru magazinul online Eden Boutique, după implementarea celor mai eficiente tactici de marketing digital.

Agenția a obținut locul 1 la Google Search Excellence Awards 2023, Best Use of Performance Max, pentru domeniul retail, pentru o serie de rezultate aduse magazinului online Eden Boutique, printre care: conversii mai mari cu 35%, venituri mai mari cu 47%, return on investment în creștere cu 9% și număr de click-uri în creștere cu 93% în 2023 față de anul anterior. În implementarea campaniei online pentru Eden Boutique, Limitless Agency a folosit o tehnologie unică pe piață, dezvoltată intern, cu ajutorul căreia au realizat o analiză aprofundată pentru optimizare continuă a campaniilor.

"Suntem bucuroși să fim recunoscuți de către Google pentru munca noastră alături de Eden Boutique. Acest premiu nu face decât să confirme angajamentul nostru față de excelență și rezultatele tangibile pe care le oferim partenerilor noștri. În atingerea obiectivelor noastre, folosim tehnologie proprie, care ne ajută să segmentăm eficient produsele și să analizăm performanța acestora în timp real, facilitând decizii rapide și precise pentru îmbunătățirea ROAS-ului și a performanței generale a campaniilor. În completare, colaborarea cu Eden Boutique a fost una inspirațională, iar această recunoaștere ne motivează să continuăm să inovăm și să aducem valoare partenerilor noștri", Daniel Slăvenie, CEO Limitless Agency.

"Suntem profund onorați să fim recunoscuți alături de Limitless Agency pentru aceste performanțe. Prin colaborarea cu Limitless Agency am reușit atât să reducem cheltuielile, cât și să creștem vânzările magazinului nostru online. Acest premiu nu este doar o validare a eforturilor noastre comune, ci și o confirmare a angajamentului nostru față de oferirea unei experiențe de cumpărături online excepționale. Ne dorim pe această cale să mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea și sprijinul lor continuu", declară Bogdan Ghinea, CEO Eden Boutique.

 

Provocările magazinului online Eden Boutique

EdenBoutique.ro s-a confruntat cu provocări semnificative în gestionarea campaniilor Google Ads. Una dintre principalele probleme a fost dublarea eronată a conversiilor în raportările Google Ads, ceea ce a dus la o interpretare greșită a performanței reale. De asemenea, magazinul online dorea o creștere substanțială a vânzărilor, menținând în același timp costurile în limite profitabile. Astfel, Limitless Agency a identificat problemele de optimizare, cum ar fi cheltuielile excesive pentru campaniile de search în comparație cu performanța acestora, necesitând o curățenie și restructurare a campaniilor existente.

 

Strategia Limitless Agency

Strategia PPC pentru EdenBoutique.ro a inclus o atenție deosebită în optimizarea campaniilor Performance Max, furnizând toate elementele necesare pentru eficiență maximă. Agenția a optimizat zonele în care se consumau ineficient banii, restructurând campaniile de search cu costuri ridicate. Un punct central al strategiei a fost implementarea unei tehnologii avansate pentru gestionarea eficientă a feed-ului de produse, concentrându-se pe articolele care contribuie semnificativ la venituri. Cu ajutorul acestei tehnologii dezvoltate intern, Limitless Agency a reușit să segmenteze eficient produsele și să analizeze performanța acestora în timp real, pentru a putea lua decizii rapide care să ducă la îmbunătățirea rezultatelor. Această abordare a inclus segmentarea produselor în funcție de performanță și analiza în timp real, utilizând criterii de profitabilitate pentru a maximiza revenirea investiției.

EdenBoutique.ro este un magazin online din România specializat în comercializarea de bijuterii din argint. Magazinul oferă o gamă diversificată de bijuterii la un raport calitate-preț excelent, potrivite pentru a oferi cadouri speciale. Echipa EdenBoutique este tânără și entuziastă, dedicată să ofere servicii de calitate în comertul electronic. Magazinul livrează produsele prin curierat și oferă diverse metode de plată pentru comoditatea clienților. EdenBoutique.ro se remarcă printr-o abordare orientată către satisfacția clientului, punând la dispoziție bijuterii pentru diferite ocazii și stiluri.

La Limitless Agency, credem în puterea transformării digitale și în capacitatea de a oferi rezultate fără limite. Viziunea noastră? O lume în care afacerile evoluează constant, depășind orice barieră.

La Limitless Agency, credem că fiecare afacere are un potențial nelimitat de creștere și transformare. Noi nu vedem doar cifre și strategii, vedem vise, pasiuni și oameni dedicați. Misiunea noastră este să descoperim și să deblocăm această forță nelimitată din fiecare client, transformând-o în rezultate concrete. Pentru că, într-o lume în continuă schimbare, posibilitățile sunt infinite, iar succesul nu cunoaște limite.

Cum realizăm asta? Prin tehnologie avansată, strategii inovatoare și o echipă de experți dedicați. Valori precum adevărul, integritatea și inovația ne ghidează în fiecare pas.

Oferim servicii de SEO, PPC, Data și Marketing, toate centrate pe un singur obiectiv: rezultate fără limite pentru afacerea ta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related