OSCAR Downstream o numește pe Luiza Dumitru în funcția de Communication & Marketing Director

OSCAR Downstream o numește pe Luiza Dumitru în funcția de Communication & Marketing Director
Luiza Dumitru, Communication & Marketing Director OSCAR Downstream

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, în top 5 jucători, o numește pe Luiza Dumitru în funcția de Communication & Marketing Director.

Cu o experiență de peste 17 ani în industria MarCom, Luiza va contura strategia de Marketing & Comunicare și va coordona implementarea acesteia pentru brand și pentru toate categoriile de servicii și produse din portofoliu, B2B și B2C.

“Sunt încântată să mă alătur echipei OSCAR Downstream într-o etapă atât de importantă în dezvoltarea sa ca brand și aștept cu nerăbdare să contribui la succesul său. O companie cu un potențial imens, cu expertiză extinsă și angajați de primă clasă. Misiunea mea în noul rol este să vin cu o perspectivă strategică asupra tuturor acțiunilor de marketing și comunicare și să cresc notorietatea brandului în rândul consumatorilor. Îmi propun ca valorile care ne definesc:  profesionalism, respect, grijă, calitate, să fie recunoscute la nivel național, iar povestea brandului să ajungă cât mai departe”, a declarat Luiza Dumitru.

Într-o industrie extrem de competitivă și dinamică, este important să fii întotdeauna orientat spre partenerii de business și către clienți. Este o mare provocare să răspunzi nevoilor acestora în condițiile actuale geopolitice mondiale, atât de imprevizibile și volatile.

„Evoluția OSCAR Downstream în ultimii ani a fost într-o direcție pozitivă, care ne-a adus în poziția de top pe segmentul B2B. Numirea Luizei Dumitru în funcția de director de marketing și comunicare face parte din planurile noastre de a susține mai departe dezvoltarea companiei printr-o abordare strategică și pe segmentul B2C. Luiza vine cu o experiență valoroasă care va conta foarte mult în ceea ce va realiza din noua funcție,” a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

Parcursul său profesional este în linie cu evoluția, obiectivele și valorile brandului OSCAR Downstream. Luiza Dumitru a ocupat în ultimii ani funcția de Marketing Manager pentru brandurile din portofoliul Peeraj Brands International. Ea a mai deținut și poziția de Communication & Marketing Manager în cadrul Mușat și Asociații și Senior Communication Manager pentru Porter Novelli România.

OSCAR Downstream este o companie parte din Alfa Group, un grup sută la sută românesc, fondat de Alin Niculae, ce reunește o gamă largă de companii din diverse domenii. Cu o istorie de peste 22 de ani pe piață, cu peste 5.000 de clienți din industrii cheie, precum transport, construcții, industrie sau agricultură, cu un portofoliu vast de servicii și produse B2B și o dezvoltare naturală spre B2C.

Rețeaua sa de benzinării a depășit 100 de stații distribuite strategic la nivel national: 30 de stații proprii dedicate segmentului de clienți B2B sub brandul OSCAR Drive, poziționate de-a lungul principalelor drumuri comerciale și peste 70 de benzinării în franciză sub brandul RO concept OSCAR, pentru clienții B2C, lansat în 2017.

La acestea se adaugă peste 2.500 de stații de incintă OSCAR – DIESELPoint (concept introdus în premieră pe piața din România de către OSCAR Downstream în 2004, care permite alimentarea cu carburant direct în locația clientului). OSCAR Downstream este singura companie de profil din România care oferă clienților și servicii de mentenanță și service dedicat pentru aceste stații de incintă.

Infrastructura sa logistică performantă include, într-un lanț logistic integrat propriu, o flotă cu peste 80 de autocisterne moderne (cea mai mare flotă proprie de autocisterne de pe piața din România), precum și o rețea proprie de depozitare, cu o capacitate de stocare a motorinei și benzinei de peste 70.000 mc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related