New Moon devine agenția de strategie și creație principală pentru cea mai mare companie independentă distribuitoare de carburant din România, OSCAR Downstream

New Moon devine agenția de strategie și creație principală pentru cea mai mare companie independentă distribuitoare de carburant din România, OSCAR Downstream

Agenția digitală full-service va dezvolta și implementa campaniile de comunicare integrate în următorii 3 ani pentru cele mai importante două branduri ale OSCAR Downstream: OSCAR și RO (brandul de benzinării în franciză).

După un proces complex de pitch care a inclus crearea unei strategii de comunicare cu focus în digital, dar și a unui plan de comunicare performance-driven pentru întărirea poziționării celor două branduri, New Moon a devenit oficial agenția de comunicare integrată pentru cele 2 branduri incluse în exercițiu. Agenția își extinde astfel portofoliul de clienți și va livra servicii de comunicare integrată pentru cel mai mare jucător independent din domeniul distribuției de carburant din România.

Cu o prezență pe piață de peste 20 de ani, OSCAR Downstream investește constant în economia locală, furnizând carburant de cea mai înaltă calitate pentru profesioniști din toate domeniile. Cu focus pe parteneriatele pe termen lung, dezvoltarea de servicii integrate personalizate și un lanț logistic integrat care să susțină calitatea serviciilor și produselor, OSCAR urmărește un model de business sustenabil pe termen lung, cu efecte pozitive în comunitate și mediu.

Am intrat în acest proces de pitch știind că se caută o agenție de comunicare social media și strategie de comunicare digitală. Însă framework-ul și disciplina noastră de a vedea „the big picture” - și de a rezolva provocările de business prin comunicare - ne-au adus în punctul de a propune ca soluție platforme de comunicare pe termen lung și pretabile pentru comunicări 360. Cred că obișnuința noastră de a nu ne limita la un canal sau obiectiv cantitativ, ci de a pune totul într-un context mai larg, ne-au asigurat succesul și de această dată. Suntem încântați să fim partenerii de cursă lungă pentru cel mai mare business independent de oil & gas din România.”, spune Mădălina Turbatu, Business Director New Moon.

„Nu de multe ori se întâmplă ca un brand local să vină cu o asemenea putere transformatoare pentru societate. Întregul exercițiu de strategie creativă, de la research până la insight, felul natural în care s-au creionat ideile și chiar prezentarea în sine au adus o energie extraordinară în echipă. Ca întotdeauna, nu ne-am putut abține și am mers „the extra-extra mile”, așa încât am convins echipa de marketing să ne acorde un vot de încredere pentru produsul complet de comunicare OSCAR Downstream, pe termen lung. Acest parteneriat este fără doar și poate unul care va descrie o nouă valență în performanța agenției. Suntem încrezători și entuziasmați că vom avea posibilitatea de a ne extinde potențialul creativ și strategic, în același timp cu creșterea indicatorilor de brand pentru unul dintre cei mai importanți jucători economici din țară.”, spune Andreea Gavrilă, Co-founder & Digital Strategy and Creative Director New Moon. 

„Ne doream de mult timp un partener care să înțeleagă nevoile noastre de comunicare și alături de care să construim în acest sens o platformă potrivită pentru un business dinamic, de anvergura la care a ajuns OSCAR. Agenția New Moon ne-a surprins cu o propunere de strategie care răspunde cerințelor noastre pe termen lung. Suntem nerăbdători să punem în practică tot ce am stabilit, iar acest proiect comun să prindă contur.", Cristina Dumitrașcu, Marketing Manager OSCAR.

„New Moon este agenția câștigătoare dintre numeroasele companii ce au luat parte la pitch-ul organizat de OSCAR Downstream, companie în top 5 jucători pe piața de distribuție a carburantului din România și membră Alfa Group. Suntem impresionați de viziunea lor asupra dezvoltării brandului OSCAR și așteptăm cu interes implementarea strategiei de comunicare a OSCAR alături de New Moon. 

Suntem convinși că acest parteneriat va fi o confirmare - atât la nivel de grup, cât și la nivel de companie - a imaginii pozitive construite în peste două decenii de activitate continuă în domeniul petrolier autohton.”, Alexandra Dumitriu, Marketing & PR Director Alfa Group.

OSCAR este în prezent cea mai mare companie independentă distribuitoare de carburant din România. Cu un portofoliu sustenabil de servicii și produse B2B (carburant, stații de incintă, card de flotă, rețea de stații B2B), și o dezvoltare naturală spre B2C (rețeaua în franciza RO concept OSCAR), însumând peste 100 de stații B2B și B2C, OSCAR respectă promisiunea de profesionalism făcută tuturor partenerilor săi: aceleași valori, în fiecare parteneriat.

OSCAR face parte din Alfa Group, un grup privat cu capital integral românesc, care reunește sub umbrela sa, pe lângă OSCAR, o gamă largă de alte companii din diverse domenii, precum imobiliare (rezidențial și office), tehnologii, energie și nu numai.

Înființată în 2019, New Moon este o agenție digital full-service independentă ce acționează pe un framework de inteligență creativă digitală. Având în portofoliu clienți locali și globali, agenția oferă servicii de digital branding, campanii 360 cu focus în digital, servicii de strategie creativă, brand awareness, comunicare în digital & social media, employer branding, performance, creative writing & storytelling, CSR & sustenabilitate, CRM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


New Moon

Creative intelligence to unravel brands' digital potential. We combine our digital advertising expertise with human intelligence, so to deploy carefully tailored solutions for your communication needs, brands and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related