BOLD is EXPERIENCE - avanpremiera primei școli online creată pentru toți cei care vor să-și dezvolte creativitatea la noi culmi și să-și transforme ideile în rezultate, pe 13-14 decembrie la Galeria Senat

BOLD is EXPERIENCE - avanpremiera primei școli online creată pentru toți cei care vor să-și dezvolte creativitatea la noi culmi și să-și transforme ideile în rezultate, pe 13-14 decembrie la Galeria Senat

Nu mai lăsa visul de azi pe mâine, alătură-te generației BOLD! Lasă curajul să te ghideze și creează experiențe memorabile la avanpremiera BOLDSchool.is, platforma care conectează industriile creative, artiști și profesioniști din domenii variate, într-o experiență unică ce redefinește new media, la Galeria Senat, pe 13-14 decembrie, de la ora 18:00.

 

BOLD School is Experience

BOLD este o platformă dedicată autodepășirii, găsirii de noi forme de exprimare creative și realizare a ideilor „Avioane”. BOLD este despre experiență, comunitate, artă digitală și realizarea potențialului propriu în calitate de profesionist. Soluția creativă reprezintă o modalitate de interconectare a artiștilor și reprezentanților industriilor creative, marketing și business cu cel cultural, într-un efort de a diversifica produsele și serviciile creative ce vor impacta societatea.

 

Dualitate redefinită: Creative și Tech, Digital și Analog

Pe 13 decembrie, debutăm la ora 18:00 cu experiențe multimedia: lasere, fum  lumini și muzică, cu un pahar de vin moldovenesc, DJ și experți de top din industriile creative.  Împreună cu George, prima bancă inteligentă și Adrian Saveanu, Senior Brand Manager, vom explora conceptul de curaj. Ulterior, alături de Dumitru Gangaliuc, Fondator și Director Creativ Bold School, vom dezvălui mai multe detalii despre proiect și planurile de viitor.

Avanpremiera este marcată de mai multe surprize pentru participanți și un anunț important din partea BOLD X George. 

 

BOLD is COMMUNITY: Givers&Takers

Pe 14 decembrie, BOLD Experience își deschide ușile pentru cei care vor să-și ia o doză de inspirație și care vor să-și înceapă o carieră în industria creativă. Aici e locul plin de energie pozitivă, creativitate și informații despre cursurile care te propulsează printre cei 1% care fac diferența în industriile creative. Expoziția începe de la ora 12:00, iar prețul unui bilet este de 45 RON. Toți cei prezenți la expoziție, odată înregistrați pe plaforma Bold School se vor bucura de o ofertă specială: un discount de 75 euro la toate cursurile platformei. 

 

Înscrierile sunt deschise. Pregătește-te pentru o aventură BOLD!

Înregistrează-te acum pe boldschool.is și alătură-te comunității BOLD, promovează curajul și îndrăzneala în explorarea noilor frontiere dintre Artă, Inovație și Antreprenoriat.

BOLDSCHOOL.is este o inițiativă creată de riift.studio - studio de creație care combină comunicarea de brand cu experiență imersivă, New Media Art, marketingul experiențial și alte domenii interdisciplinare.

Inițiativă susținută de: George inovație BCR
Parteneri cu suflet: Galeria Senat, Castel Mimi winery, The Institute

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related