Profi și Goldfish Project ne invită într-o călătorie în inimile românilor prin campania "Cât cântărește sufletul?"

Profi și Goldfish Project ne invită într-o călătorie în inimile românilor prin campania "Cât cântărește sufletul?"

Într-o incursiune emoționantă în valorile autentice românești, Profi, cel mai mare lanț de magazine de retail din România, și Goldfish Project deschid o fereastră către sufletele oamenilor prin campania "Cât cântărește sufletul?", desfășurată în perioada 15 Decembrie – 15 Ianuarie 2023.

“Pornind de la ideea că greutatea sufletului uman este dată de calități precum altruism, creativitate, grijă, determinare, compasiune, curiozitate și respect, campania explorează și aduce în prim-plan aceste dimensiuni esențiale. Într-o lume plină de provocări, "Cât cântărește sufletul?" ne reamintește că fiecare gest, fiecare acțiune din partea noastră adaugă o notă de valoare în povestea comună a societății noastre. Este un apel la solidaritate, un impuls de a da, de a împărtăși și de a contribui la un viitor mai plin de compasiune și înțelegere.”, Anna Cudera, Client Service Director Goldfish Project.

"Campania “Cat cântărește sufletul?” reflectă viziunea noastră holistică și angajamentul nostru ferm de a contribui la o societate mai bună și la un viitor mai sustenabil. Conceptul se bazează pe ideea că fiecare suflet are o greutate, o valoare pe care o aduce în lume prin acțiunile sale. Când pui suflet în ceea ce faci, ești motivat să oferi ce e mai bun și să faci o diferență reală în viața celor din jur", declara Gabriela Sîrbu, Director de Sustenabilitate Profi.

Profi este cel mai mare angajator privat din România, cu peste 28.000 de angajați și o prezență puternică în peste 830 de localități. Compania a investit constant în proiecte de responsabilitate socială pentru a susține sănătatea, educația, cultura, producătorii locali și sportul, având un impact semnificativ în comunitățile din întreaga țară. 

 

Echipele de proiect:

Profi
Gabriela Sîrbu, Director de Sustenabilitate
Luminița Bunda, Marketing Manager
Emilia Răcaru, Specialist Marketing Digital

Goldfish Project
Anna Cudera, Client Service Director
Gabriela Coman, Account Manager
Alex Mălăescu, Creative Director
Roxana Mălăescu, Creative Strategist
Denisa Căldăraru, Digital Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Goldfish Project

Cu siguranță ați auzit expresia “There are plenty of fish in the sea”. Într-adevăr, în domeniul publicității, există o multitudine de opțiuni când vine vorba de alegerea unei agenții.... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related