Florina Vărzariu este noul Chief Financial Officer Lowe Group

Florina Vărzariu este noul Chief Financial Officer Lowe Group
Florina Vărzariu, CFO Lowe Group

Lowe Group, unul dintre cele mai mari și inovatoare grupuri de marketing și comunicare din România, își consolidează echipa de top management și o numește pe Florina Vărzariu în funcția de Chief Financial Officer. În noul rol, Florina va coordona activitatea echipelor financiar, legal și comercial, contribuind la dezvoltarea direcţiilor strategice și la identificarea noilor oportunități de creștere pentru agențiile grupului.  

„Suntem încântați să ne consolidăm echipa și să îi urăm bun venit Florinei, un CFO de calibru, care va contribui cu experința sa la performanța financiară a grupului nostru. Am convingerea că, prin expertiza ei financiară și maturitatea profesională, va sprijini activ implementarea strategiei noastre de business, contribuind la atingerea obiectivelor noastre de creștere prin inovație continuă. Florina vine cu multă energie și, împreună cu ea și echipa ei, vom accelera proiecte importante pentru grupul nostru și, mai ales, pentru clienții noștri”, a spus Sever Savanciuc, CEO Lowe Group.

Florina Vărzariu are peste 20 de ani de experiență în industria de publicitate, ocupând anterior poziții cheie, inclusiv cea de CFO la nivel local și regional în cadrul Dentsu. Expertiza ei în finanțe corporative, administrarea afacerilor și operațiuni contabile și financiare și abilitățile ei în zona de management general au generat impact direct în strategia de business a companiilor din care a facut parte.

„Am învățat în acești ani că armonia cifrelor și bunăstarea financiară trebuie dublate de armonia umană și de o cultură organizațională sănătoasă. Această oportunitate reprezintă o nouă etapă în cariera mea și sunt entuziasmată să colaborez cu o echipă performantă și agilă, care acoperă holistic toate expertizele comunicării. Văd numeroase oportunități pentru eficiență și inovație în această industrie dinamică și abia aștept să lucrăm împreună pentru a ne atinge obiectivele și a aduce valoare adăugată clienților noștri”, a spus Florina Vărzariu, CFO Lowe Group.

Florina este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și deține o diplomă universitară în administrarea afacerilor (MBA) de la Universitatea din Washington, Seattle, obținută prin absolvirea programulului Româno-American Executive MBA al școlii de afaceri ASEBUSS.

De peste 30 de ani pe piața locală, Lowe Group este unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare prezente în România, oferind servicii în întregul spectru al comunicărilor de marketing. Din grup fac parte în prezent agențiile MullenLowe (agenție integrată de marketing și comunicare), Initiative (media), Golin (relații publice), Medic One (comunicare în domeniul medical) și Path (unit-ul din Lowe Group specializat în analiza și interpretarea datelor).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related