Geanta Bebelușului, proiectul de sampling marca DespreCopii, livrează emoție, amintiri prețioase și produse utile viitoarelor mămici

Geanta Bebelușului, proiectul de sampling marca DespreCopii, livrează emoție, amintiri prețioase și produse utile viitoarelor mămici

Geanta Bebelușului, proiectul de sampling marca DespreCopii, le oferă viitoarelor mămici o experiență emoționantă și posibilitatea de a testa și folosi cele mai bune produse pentru ele și bebeluși. Peste 20k de femei însărcinate au primit Geanta Bebelușului în cei 8 ani de existență, iar proiectul continuă, an de an, cu și mai multe surprize.

Acțiunea este posibilă cu sprijinul partenerilor care contribuie cu broșuri informative și produse de calitate pentru mămici și bebeluși. De-a lungul anilor, acest proiect a fost susținut de companii precum P&G, Kimberly-Clark, Fiterman Pharma, Dr. Phyto, Zdrovit, Vitabiotics sau Mustela.

Las vocea unei mămici să descrie cel mai bine emoția și totodată experiența cu produsele, cărora multe dintre cele care primesc Geanta Bebelușului le devin fidele -  <<Când eram însărcinată, am primit la un moment dat niște mostre de produse. Erau acele produse pentru baia bebelușului, un mic pachet de scutece și un tub de cremă pentru funduleț. Dar nu aveam nicio idee că astfel de produse există... Fiind la primul bebeluș, eram complet ignorantă în ceea ce privește aceste aspecte și produse... Totuși, acele produse au devenit favoritele mele... Am rămas fidelă acelor branduri pentru că s-a creat o legătură între necesitate și emoție. Nu voi uita niciodată cât de fericită eram să primesc acele mostre pentru bebeluș și cât de mult m-am atașat de acele branduri. >> Proiectul Geanta Bebelușului, unic în România, se bazează pe această experiență - și a captat mii de emoții și zâmbete de la mămici. Este un proiect de suflet și în care investim multă energie - însă fiecare efort contează – al nostru ca echipă, al partenerilor și al mămicilor parte din proiect.”, completează Mirela Popescu, Redactor-Șef Desprecopii.com.

 

Provocarea Geanta Bebelușului: Un jurnal digital cu amintiri pe viață din perioada sarcinii

Fiecare femeie însărcinată care își dorește să primească Geanta Bebelușului trebuie să accepte o provocare emoționantă – aceea de a scrie în Jurnalul de Sarcină, disponibil în Comunitatea DespreCopii, 15 mesaje, gânduri, trăiri din 15 zile diferite din perioada sarcinii.

Experiența aduce, așadar, un câștig triplu: un jurnal prețios din Odiseea Sarcinii, Geanta Bebelușului și posibilitatea de a lega conexiuni și prietenii cu celelalte mămici din Comunitatea DespreCopii care parcurg aceeași perioadă plină de emoții.

 

Experiența emoționantă a unboxing-ului chiar înainte de naștere

Un alt factor interesant al proiectului este faptul că, din punctul de vedere al timing-ului, echipa logistică DespreCopii face eforturi pentru a livra Geanta Bebelușului chiar în ultima săptămână de sarcină, transformând întreaga experiență într-una și mai plină de emoție pentru mămicile care se pregătesc pentru naștere, momentul mult așteptat.

Buzz-ul creat ulterior în Social Media de către mămicile parte din acțiunea de sampling, prin postări sau stories dedicate Genții Bebelușului, face ca acțiunea să devină din ce în ce mai populară. Mii de genți pleacă anual către femeile însărcinate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related