Aura Cândea devine partener în cadrul agenţiei Conan PR

Aura Cândea devine partener în cadrul agenţiei Conan PR

Aura Cândea a fost numită recent Partener în cadrul agenției independente Conan PR. Ea s-a alăturat echipei în 2021, în poziția de PR Director. De-a lungul anilor, Aura a coordonat cu succes proiecte de comunicare de brand, comunicare corporativă și comunicare de criză în diverse industrii, precum medical & pharma, FMCG, e-commerce și tehnologie.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Aura a evoluat constant, de la poziția de intern, până la partener. Această ascensiune i-a oferit oportunitatea de a experimenta fiecare etapă și de a-și consolida expertiza:

„Dincolo de proiecte reușite, premii și recunoaștere profesională, cred în puterea sentimentului de apartenență, de a adăuga substanță în tot ceea ce facem. Admir tare mult ce a reușit Elena să clădească în cei aproape 14 ani de Conan, căci am găsit aici un vibe care îți pune rotițele și sufletul în mișcare și o gașcă de oameni diverși, dar antrenați de aceeași pasiune pentru comunicare. Îi sunt recunoscătoare Elenei pentru noua provocare și abia aștept să pun umărul la consolidarea unui mod de lucru onest și cu sens atât pentru echipă, cât și pentru clienții noștri”, a împărtășit Aura.

Din noua sa poziţie, Aura va contribui la strategia de dezvoltare a agenției, fiind, de asemenea, responsabilă de campaniile de comunicare ale unor clienți precum Uber, Kiwi.com, Flip, Dino Parc Râșnov sau Crama Liliac.

„Mă bucur foarte tare că Aura devine partener și în acte, pentru că eu o simt partenera mea de când am început să lucrăm împreună. De altfel, avem această glumă internă că ni se pare că lucrăm de 15 ani împreună, nu de aproape 3, atât de bine ne completăm. Avem aceeași viziune de business și vedem la fel rolul unei agenții de comunicare în viețile clienților noștri - partener strategic, orientat către soluții creative care să adreseze nevoi de business cu rezultate concrete, care își respectă propria echipă. Traversăm o perioadă de schimbare și pandemia a accelerat transformări pe care poate că le intuiam dinainte - am adus competențe noi in-house, am dezvoltat un departament de digital - și mă bucur că Aura este parte a acestui proces”, spune Elena Bululete, Managing Partner Conan PR.

Conan PR este o agenție independentă de comunicare fondată în 2010. Suntem o echipă de profesioniști care construiesc relații benefice între branduri și stakeholderii lor. Și facem asta printr-o serie de servicii bazate pe date, creativitate și rezultate măsurabile: comunicare și PR, dezvoltare de conținut, social media management, evenimente și project management pentru campanii integrate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related