Carrefour îi găsește dinozaurului Benji Allosaurus casă nouă la Dino Parc Râșnov

Carrefour îi găsește dinozaurului Benji Allosaurus casă nouă la Dino Parc Râșnov

Primul dinozaur virtual, Benji Allosaurus, o experiență unică creată de Carrefour România, a fost adoptat de către Dino Parc Râșnov după ce a surprins și încântat publicul în turul său prin mai multe orașe ale țării. În această nouă casă, Benji poate fi vizitat de către copiii și adulții interesați să se întâlnească între patru ochi cu un dinozaur care reacționează la mediul în care este ținut pentru siguranța vizitatorilor săi. 

Cutia construită special pentru transportul acestui dinozaur folosește tehnologia pentru a impresiona și înspăimânta vizitatorii care au curajul să pășească înăuntru. Pornind de la o combinație de ecrane video de rezoluție foarte înaltă și vocea naratorului care îndruma participanții, împreună cu iluzii optice și senzoriale ce includ lumini, jeturi de aer, vapori de apă și fum, fiecare element contribuie la a absorbi și implica privitorul în povestea dinozaurului Benji. Proiectul dovedește calitatea ideilor autohtone fiind creat local, cu programare, design și cunoștințe tehnice în totalitate românești. 

 

Campanie Carrefour 2018

 

Carrefour România invită aventurierii de orice vârstă să accepte provocarea de a sta față în față cu un dinozaur virtual, de acum în Dino Parc Râșnov. 

 

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 358 de magazine din țară, cât și prin portalul unic, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din 13 orașe (București, Constanța, Botoșani, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Cluj Napoca, Focșani, Brașov, Galați, Brăila, Buzău și Pitești) posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute.

De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clienții din Botoşani, Brăila, Buzău, Focşani, Galaţi, Iași, Suceava, Piatra-Neamț, Târgu Jiu şi Ploieşti pot comanda o varietate mare de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă).

Carrefour a dezvoltat pentru clienții săi mijloace inovatoare de plată, precum aplicația „Carrefour Pay”, prin intermediul căreia aceștia pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, la casele de marcat. Continuând seria inovațiilor, anul trecut, Carrefour a lansat în hipermarketul Carrefour Băneasa, serviciul integrat „Casa ta - Self Service”, prima casă de marcat unde clienții au posibilitatea să scanze și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante, astfel că, în 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prima de acest gen fondată alături de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Dino Parc Râșnov este un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 60 de dinozauri atestați științific conform ultimelor descoperiri paleontologice și reproduși în mărime naturală, Dino Parc Râșnov vă pune la dispoziție gratuit, expoziții unice în lume: expoziția de roci și fosile preistorice din Carpați, cuib cu ouă reale de dinozaur descoperit în Hațeg, un meteorit extrem de rar, descoperit pe teritoriul României și reproducerea lui Hatzegopteryx, cel mai mare pterozaur descoperit pană acum în lume. Parcul dispune, de asemenea, de locuri de joacă pentru copii, trasee de aventură, tiroliană, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive.

Agenția de comunicare pentru Dino Parc Râșnov este Conan PR. 

Mind Treat Studios este atelierul digital cu servicii complete care conectează brandurile cu tehnologia potrivită, pentru a cuceri inimi și a câștiga clienți. Credem în a lucra inteligent și ne folosim experiența pentru a dezvolta proiecte pornind de la primul insight și până la implementarea finală. Căutăm noul și neconvenționalul, dar în același timp respectăm valoarea drumului cunoscut și dovedit. Suntem: Digital everything. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related