Mediapost Martech anunță lansarea Unlimited Mirror Column, prima sa aplicație monday.com

Mediapost Martech anunță lansarea Unlimited Mirror Column, prima sa aplicație monday.com

Mediapost Martech, companie specializată în servicii de transformare și automatizare digitală, partener monday.com din anul 2022, anunță lansarea primei aplicații monday.com: Unlimited Mirror Column. Aplicația este o soluție inovatoare, concepută pentru a elimina obstacolele întâmpinate în gestionarea datelor, oferind utilizatorilor mai multă libertate și flexibilitate.

Când utilizăm monday.com și alegem să “oglindim” - mirror - coloane dintr-un board în alt board, vrem să ne simplificăm modul de lucru, însă, adesea, această oglindire vine cu o serie de limitări. Am dezvoltat Unlimited Mirror Column tocmai din dorința de a uita de aceste restricții și de a ne bucura de mai multă flexibilitate. Acum putem extrage și afișa informații dintr-un board în alt board fără probleme, depășind barierele care însoțeau până acum coloanele oglindă. 

“Lansarea Unlimited Mirror to Column este mai mult decât o simplă lansare de produs, este angajamentul nostru de a dezvolta soluții inovatoare, care să sprijine transformarea digitală a afacerilor și să faciliteze adaptarea la cerințele dinamice ale pieței. Aplicația marchează, de asemenea, începutul unei călătorii pentru Mediapost Martech, călătorie în care ne propunem să redefinim modul în care companiile gestionează și utilizează datele în era digitală.”, Diana Angheluță, Business Line Manager monday.com la Mediapost Martech.

monday.com este un sistem de work operating (Work OS) prin care business-uri de orice fel pot să-și îmbunătățească și să-și automatizeze procesele operaționale interne, precum și să promoveze colaborarea între membrii echipei. Cu monday.com echipe de orice mărime pot crea instrumentele și procesele necesare pentru a gestiona fiecare aspect al activității lor, pentru că versatilitatea monday.com ca Work OS permite companiilor să-l utilizeze pentru managementul facil al tuturor proiectelor interne.

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Salesforce și monday.com pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related