Grupul Ogilvy a construit o benzinarie pentru Petrom la SIAB 2007

Pentru 11 zile, in perioada 4-14 octombrie, Petrom a incantat vizitatorii Salonului International Auto Bucuresti la standul dezvoltat de catre Grupul Ogilvy pentru cea mai mare manifestare auto din Romania din acest an. Standul a reprodus in cele mai mici detalii, pe o suprafata de 117 mp, o benzinarie Petrom.

Actiunile de la standul SIAB au fost destinate atat partenerilor de afaceri Petrom, cat si publicului larg. Invitatii au participat la un joc pe simulator - "Petrom Rally"; au primit cadouri si au aflat detalii despre noile uleiuri Petrom MotorOil si Petrom Card prin materialele promotionale ce au fost distribuite pe toata perioada proiectului de catre cele 6 hostess prezente la stand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related