Ogilvy si Petrom continua parteneriatul, pentru comunicarea interna si BTL

Ogilvy Group Romania va continua sa sprijine implementarea strategiei de comunicare interna a Petrom, cea mai mare companie de pe piata romaneasca, in urma castigarii procesului de selectie desfasurat in luna aprilie la care au participat mai multe agentii de comunicare. Inceput in anul 2007, parteneriatul Ogilvy - Petrom se prelungeste cu inca 3 ani. In plus, Ogilvy va sprijini Petrom si in dezvoltarea activitatilor de BTL destinate atat publicului intern cat si extern.

"Ogilvy ne-a oferit suportul necesar pentru implementarea celor mai bune solutii pentru nevoile noastre specifice in ceea ce priveste comunicarea interna. Avem incredere in expertiza si in creativitatea lor si asteptam de la echipa Ogilvy aceleasi standarde inalte cu care ne-au obisnuit." - a declarat Dan Pazara, Director of Corporate Communications and Spokesperson Petrom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related